Napisano 5 Grudzień 20186 l Witam Kupiłem synowi zestaw klocków Cobi, tak mi się spodobało, że postanowiłem zrobić krótką animację. [video=youtube_share;BuwSI85TxVI] enjoy
Napisano 6 Grudzień 20186 l Fajne, troche musiales sie namodelowac przy tych wszystkich klockach? W czym renderowane?
Napisano 6 Grudzień 20186 l Autor Wujek - roboczo-godzin Ci nie podam bo nie mierzyłem, robiłem w wolnym czasie, łącznie z trzy tygodnie. Pawelkos - nie było źle klocki są do siebie podobne, blender i cycles.
Napisano 8 Grudzień 20186 l Miło się ogląda i extra zrobione bez dwóch zdań IMHO - oglądałem w przyśpieszeniu 2x i przyśpieszył bym jeszcze ze 2x - uwielbiam tego typu animacje, ale szybkie.
Napisano 9 Grudzień 20186 l ma w sobie jakas hipnotyczną naturę, niby nic sie nie dzieje, a oglądałem z zainteresowaniem każdą sekundę. Coś jak filmy, gdzie ludzie robią noże i inne rzeczy. Świetna robota. Mam nadzieje, że synowi tez się podobało.
Napisano 9 Grudzień 20186 l Autor blinq - dzięki Bombee - długo się zastanawiałem jak szybko te klocki mają spadać, wydaje mi się że tak jest "czytelnie", ale zawsze można sobie na jutubie przyspieszyć lub zwolnić. olaf - syn chciał animację z mausem, ale maus składa się z 900 klocków, tankietka z 250 :)