Matchias Napisano 5 Grudzień 2018 Napisano 5 Grudzień 2018 Witam Kupiłem synowi zestaw klocków Cobi, tak mi się spodobało, że postanowiłem zrobić krótką animację. [video=youtube_share;BuwSI85TxVI] enjoy
Pawelkos Napisano 6 Grudzień 2018 Napisano 6 Grudzień 2018 Fajne, troche musiales sie namodelowac przy tych wszystkich klockach? W czym renderowane?
Matchias Napisano 6 Grudzień 2018 Autor Napisano 6 Grudzień 2018 Wujek - roboczo-godzin Ci nie podam bo nie mierzyłem, robiłem w wolnym czasie, łącznie z trzy tygodnie. Pawelkos - nie było źle klocki są do siebie podobne, blender i cycles.
blinq Napisano 7 Grudzień 2018 Napisano 7 Grudzień 2018 Bardzo fajnie zrobione. Elegancko i czytelnie. I like it! ;)
Bombee Napisano 8 Grudzień 2018 Napisano 8 Grudzień 2018 Miło się ogląda i extra zrobione bez dwóch zdań IMHO - oglądałem w przyśpieszeniu 2x i przyśpieszył bym jeszcze ze 2x - uwielbiam tego typu animacje, ale szybkie.
olaf Napisano 9 Grudzień 2018 Napisano 9 Grudzień 2018 ma w sobie jakas hipnotyczną naturę, niby nic sie nie dzieje, a oglądałem z zainteresowaniem każdą sekundę. Coś jak filmy, gdzie ludzie robią noże i inne rzeczy. Świetna robota. Mam nadzieje, że synowi tez się podobało.
Matchias Napisano 9 Grudzień 2018 Autor Napisano 9 Grudzień 2018 blinq - dzięki Bombee - długo się zastanawiałem jak szybko te klocki mają spadać, wydaje mi się że tak jest "czytelnie", ale zawsze można sobie na jutubie przyspieszyć lub zwolnić. olaf - syn chciał animację z mausem, ale maus składa się z 900 klocków, tankietka z 250 :)
Rekomendowane odpowiedzi