Napisano 9 Listopad 200420 l To moja nowo rozpoczeta praca. Ma to byc Corvette z 68 roku - a co bedzie:) ? Prosze o wszelkie wskazowki i porady.
Napisano 9 Listopad 200420 l jak narazie jest kaszana. Zaakcentuj troszkę linie. Jakoś brzydki rozkłąd siatki powoduje straszne uproszczenie kształtu. fu. popracuj nad tym.
Napisano 9 Listopad 200420 l to bedzie HP. spokojnie - wyglada do bani, ale przeciez to dopiero poczatek.
Napisano 9 Listopad 200420 l no problem, powiedz jeszcze tylko jaka metoda bo nie jestem pewien, no i sczegoluj :D
Napisano 10 Listopad 200420 l osobiscie zaluje ze to nie 76 ;) ale mam nadzieje za bedzie z tego pozadna praca ... to przeciez jeden z dwoch najleprzych rocznikow dla corvett'ki pozdrawiam
Napisano 10 Listopad 200420 l Wreszcie jakieś fajne autko. Na razie wygląda na LP, ale to w końcu wip. Sam robiłem swój samochód bardzo podobną techniką. Najpierw LP a potem dodawałem kolejne szczegóły. Powodzenia :)
Napisano 10 Listopad 200420 l salvator troche sie mylisz:D:D hmmm byćmoże, nie znam się na mechanice aż tak dobrze :> ale co tam może być źle?!
Napisano 10 Listopad 200420 l no wlasnie trzeba czekac na cos wiecej, ja sie nie znam na spline-modellingu wiec co do techniki sie nie wypowiem ale mimo ze narazie LP to poznalbym ze to stara vetta ^^ pozddro
Napisano 11 Listopad 200420 l W sumie to nie duzo sie zmienilo, poprawilem siatke zeby nie bylo trojkatow i zaczalem dodawac dodatkowe linie (jak narazie to dopiero na przodzie).