Napisano 2 Luty 20196 l cześć, wrzucam żeby oleyowi potowarzyszyć, drugie podejście do SAABa 900. tym razem kabriolet, choć docelowo chciałbym mieć coupe w kolekcji. model zaczął powstawać do konkursu na CGMOOD więc mam jakiś pomysł na scenę. wymodeluję tylko to, co potrzebne jest do ujęcia, trzymajcie kciuki
Napisano 8 Luty 20196 l Autor dzięki, olaf - bez stylistyki, bliżej nieokreślona współczesność. pragnę potrenować "exterior" i celuję w fotorealizm, choć scena będzie mała (auto w garażu) na dziś tylko tyle. oley grzeje z tematem, będę musiał nadgonić. narobiłem trochę trójkątów, bez poprawek się nie obejdzie ale forma coś i tak ucieka więc zajmę się tym później przy korektach proporcji
Napisano 8 Luty 20196 l Jedziesz z koksem. To ja próbuje dogonić ciebie a ty mi tu takie teksty wypisujesz. Ja niedługo zwalniam bo mi się L4 kończy :D
Napisano 8 Luty 20196 l Autor zobaczymy jak pójdzie, to nie wyścigi ale fajnie jak ktoś obok dłubie. ja też zwolnię od poniedziałku jak szefowa z urlopu wróci hehe podzieliłem blachy z tyłu i poprawiłem maskę bo nie dawała mi spokoju Edytowane 12 Luty 20196 l przez polka dot
Napisano 9 Luty 20196 l Bardzo ciekawie zapowiada się ten krokodyl ! Powodzenia i będę z chęcią zaglądał do wątku. p.s. Fajnie, że działasz coś poza komercją w wolnym czasie :)
Napisano 12 Luty 20196 l Autor dzięki JunioR, przyda się kiedy będę składał scenę. karoseria skończona. wnętrze następne w kolejce choć zrobię tylko widoczną część, głównie łączenie z blachami