polka dot Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 cześć, wrzucam żeby oleyowi potowarzyszyć, drugie podejście do SAABa 900. tym razem kabriolet, choć docelowo chciałbym mieć coupe w kolekcji. model zaczął powstawać do konkursu na CGMOOD więc mam jakiś pomysł na scenę. wymodeluję tylko to, co potrzebne jest do ujęcia, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 super. zdecydowanie nie doceniane autko. Klimat lat 90tych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oley Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 To i ja trzymam kciuki i będę zaglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 Trzymam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Luty 2019 Autor Share Napisano 8 Luty 2019 dzięki, olaf - bez stylistyki, bliżej nieokreślona współczesność. pragnę potrenować "exterior" i celuję w fotorealizm, choć scena będzie mała (auto w garażu) na dziś tylko tyle. oley grzeje z tematem, będę musiał nadgonić. narobiłem trochę trójkątów, bez poprawek się nie obejdzie ale forma coś i tak ucieka więc zajmę się tym później przy korektach proporcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oley Napisano 8 Luty 2019 Share Napisano 8 Luty 2019 Jedziesz z koksem. To ja próbuje dogonić ciebie a ty mi tu takie teksty wypisujesz. Ja niedługo zwalniam bo mi się L4 kończy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Luty 2019 Autor Share Napisano 8 Luty 2019 (edytowane) zobaczymy jak pójdzie, to nie wyścigi ale fajnie jak ktoś obok dłubie. ja też zwolnię od poniedziałku jak szefowa z urlopu wróci hehe podzieliłem blachy z tyłu i poprawiłem maskę bo nie dawała mi spokoju Edytowane 12 Luty 2019 przez polka dot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Luty 2019 Share Napisano 9 Luty 2019 Bardzo ciekawie zapowiada się ten krokodyl ! Powodzenia i będę z chęcią zaglądał do wątku. p.s. Fajnie, że działasz coś poza komercją w wolnym czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Luty 2019 Autor Share Napisano 12 Luty 2019 dzięki JunioR, przyda się kiedy będę składał scenę. karoseria skończona. wnętrze następne w kolejce choć zrobię tylko widoczną część, głównie łączenie z blachami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi