Napisano 11 Listopad 200420 l Bardzo lubie klasyczne amerykanskie bryczki z lat ok '55-'72. Ale jak zobaczylem nowego Forda Mustanga 2005 GT to szczena mi opadla i postanowilem sobie miec takiego jednego:) To dopiero poczatek pracy. Bardzo prosze o wskazowki i komentarze. Pozdr
Napisano 11 Listopad 200420 l Będziesz robił dwie prace naraz ?? Uwielbiam Mustangi dlatego oczekuje że skończysz ten model i że będzie ładnie się prezentował. PS: Nie zaczynaj następnej pracy.
Napisano 11 Listopad 200420 l ja sie tam wcale nie dziwie ze chcialbys takiego jednego ;) hehe podobnie jak w przypadku corvette'y tez oczekuje ze skonczysz konika ... :) pozdrawiam
Napisano 11 Listopad 200420 l To co wyżej, a poza tym to juz nie jest concept - jezdzi/mozna kupic za wielką kałużą:)
Napisano 11 Listopad 200420 l przedni zderzak byl akurat w LP na tym screenie dlatego wygladal jakby byl pognieciony i do bani:) Acha i ten model ktory robie to jest concept - seryjny jezdzacy za kaluza:) troche sie rozni od tego. A i jeszcze jedno- pracuje rowniez nad chargerem z '69 :) Jak bede na jakims konkretniejszym etapie to cos dam do lukniecia. Troche tych pracy jest - ale gwarantuje, ze wszystkie ukoncze:) (chyba;)) Dzieki pozdr
Napisano 13 Listopad 200420 l pytanko czy ten kolor zostawiasz ?? bo jest po prostu super ;) hehe troche ten zderzak zkopany :/
Napisano 13 Listopad 200420 l szczerze mowiac to jeszcze sam do konca nie wiem jaki bedzie ostateczny kolor konika moze zostawie kto wie;). HE HE Zawsze mozna zrobic w kilku kolorach. pozdr