Napisano 11 Listopad 200420 l Witam postanowiłem sobie zrobić smoka narazie mam samą głowe więc nie ma dużo do oceniania. Sami zobaczycie i ocenicie. http://www.spike3d.za.pl/czarny_smok1.jpg http://www.spike3d.za.pl/czarny_smok2.jpg http://www.spike3d.za.pl/czarny_smok_wire.jpg P.S.:nie mówcie że język jest do kitu bo już o tym wiem
Napisano 11 Listopad 200420 l trzeba wkleić skrót do pasku adresowego... a co do smoka , nawet fajny ale mało czarny :D
Napisano 11 Listopad 200420 l Smok nawet mi się podoba, fajnie by było gdybyś dopracował go troche bardziej i dodał troszkę szczegółów naprzykład jakieś zmarszczki czy coś takiego i dopracuj jeszcze wnętrze paszczy. życzę powodzenia w dalszej pracy nad tym projektem (a w szczegulności nad teksturingiem o ile taki planujesz) PS. Siatka smoka nie chce sie ładować
Napisano 11 Listopad 200420 l Pomysł fajny, wykonanie w trakcie... heh :) Co smoka to niepodoba mi sie ... przod tzn. hmm... z przodu pod nosem.. przod smoka wyglada jak nadwozia starego auta :) Proponuje przyjrzec się antropologii smoczej. Poza tym to przydałoby się więcej zębów (uzębienie full service). Po bokach między górną a dolną szczęką przy miejscu gdzie się zaczynają przydalaby się jakaś błona... Oczywiście to wszystko będzie, ale w dalszych etapach produkcji, więc się nie dowalam. Aha... i zwróc uwagę, że smok miałby problemy z patrzeniem na wprost przed siebie :)
Napisano 17 Listopad 200420 l Autor chyba padł bo w szkole też nie działa niedługo założe na jakimś innym to powinno działać pozdro
Napisano 17 Listopad 200420 l ok. bede czekał. btw zobacz mojego smoka jak możesz bo mam problem a jakoś nikto mi pomóc nie chce :(
Napisano 25 Listopad 200420 l Autor witam! Po dosyć długiej przerwie wrzuciłem na inny serwer stare obrazki (bo jeszcze maxa nie wgrałem a scenki i obrazki miałem na płycie) oglądajcie
Napisano 29 Listopad 200420 l Autor czemu mi nic nie dopisujecie jakiś brzydki czy coś bo chciałbym wiedzieć jak się wam podoba. prosze o konstruktywną krytykę. pozdro
Napisano 29 Listopad 200420 l witam super znawca ze mnie nie jest, ale tak na moje oko ;) dziasla zebow troche dziwnie sa zrobione hmm moze za blisko wargi ? i zeby ma tylko z przodu a pozniej pustka. Ogolnie mi sie podoba ps. a kolo noska po prawej tak dziwnie sie cosik zdeformowalo :) pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 200420 l weź konicznie zrób mu geściej te zęby hyba że ten smok jest na tyle młody że jeszcze mu nie wyrosły i to są mleczaki albo na tyle stary że jusz mu powypadały
Napisano 29 Listopad 200420 l i jeszcze oddziel mu wargi od dziąseł i może jakieś pare kolców czy rogów na brodzie byś mu dorobił ale reszta wporządku
Napisano 1 Grudzień 200420 l Na siatce jest błąd. No chyba, że to z powodu perspektywy :D Jakieś takie babole wyszły :)
Napisano 1 Grudzień 200420 l te te te! błędy sie naprawia a nie jeszcze sie je pokazuje ja tego wcześniej nie zauważyłem - kiedy bedzie następny uptade? bo jakoś długo nic sie nie zmienia
Napisano 1 Grudzień 200420 l Autor teraz ps. jakiś bug sie zrobił przy oku tam gdzie xagoth pokazał niedługo go poprawie
Napisano 1 Grudzień 200420 l troche prostokatnie wyglada jezor bym zrobila grubszy, bo jak caly pysk jest raczej masywny, to ten cieniutki jezyk sie w tym gubi
Napisano 1 Grudzień 200420 l radze ci zemby modelować osobno bo ci te dwa przednie jak u chomika wyszły
Napisano 2 Grudzień 200420 l Sorry jestem nowy na tym forum. Następnym razem będę się starał pomóc, a nie wytykać błędy :D
Napisano 2 Grudzień 200420 l A mi węża z takiej starej giweki przypomina. Myśle że jak (jeżeli :)) go skonczysz to będzie bradzo fajnie wyglądał. Brakuje mu jakiś rogów nad głową.