Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Smok nawet mi się podoba, fajnie by było gdybyś dopracował go troche bardziej i dodał troszkę szczegółów naprzykład jakieś zmarszczki czy coś takiego i dopracuj jeszcze wnętrze paszczy. życzę powodzenia w dalszej pracy nad tym projektem (a w szczegulności nad teksturingiem o ile taki planujesz)

PS. Siatka smoka nie chce sie ładować

Napisano

Pomysł fajny, wykonanie w trakcie... heh :)

Co smoka to niepodoba mi sie ... przod tzn. hmm... z przodu pod nosem.. przod smoka wyglada jak nadwozia starego auta :) Proponuje przyjrzec się antropologii smoczej. Poza tym to przydałoby się więcej zębów (uzębienie full service). Po bokach między górną a dolną szczęką przy miejscu gdzie się zaczynają przydalaby się jakaś błona... Oczywiście to wszystko będzie, ale w dalszych etapach produkcji, więc się nie dowalam.

Aha... i zwróc uwagę, że smok miałby problemy z patrzeniem na wprost przed siebie :)

Napisano

witam! Po dosyć długiej przerwie wrzuciłem na inny serwer stare obrazki (bo jeszcze maxa nie wgrałem a scenki i obrazki miałem na płycie) oglądajcie

czarny_smok1.jpg

czarny_smok2.jpg

czarny_smok_wire.jpg

Napisano

czemu mi nic nie dopisujecie jakiś brzydki czy coś bo chciałbym wiedzieć jak się wam podoba. prosze o konstruktywną krytykę.

pozdro

Napisano

witam

super znawca ze mnie nie jest, ale tak na moje oko ;) dziasla zebow troche dziwnie sa zrobione hmm moze za blisko wargi ? i zeby ma tylko z przodu a pozniej pustka. Ogolnie mi sie podoba ps. a kolo noska po prawej tak dziwnie sie cosik zdeformowalo :) pozdrawiam

Napisano

weź konicznie zrób mu geściej te zęby hyba że ten smok jest na tyle młody że jeszcze mu nie wyrosły i to są mleczaki albo na tyle stary że jusz mu powypadały

Napisano

i jeszcze oddziel mu wargi od dziąseł i może jakieś pare kolców czy rogów na brodzie byś mu dorobił ale reszta wporządku

Napisano

te te te! błędy sie naprawia a nie jeszcze sie je pokazuje

ja tego wcześniej nie zauważyłem - kiedy bedzie następny uptade? bo jakoś długo nic sie nie zmienia

Napisano

A mi węża z takiej starej giweki przypomina. Myśle że jak (jeżeli :)) go skonczysz to będzie bradzo fajnie wyglądał. Brakuje mu jakiś rogów nad głową.