spike Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Witam postanowiłem sobie zrobić smoka narazie mam samą głowe więc nie ma dużo do oceniania. Sami zobaczycie i ocenicie. http://www.spike3d.za.pl/czarny_smok1.jpg http://www.spike3d.za.pl/czarny_smok2.jpg http://www.spike3d.za.pl/czarny_smok_wire.jpg P.S.:nie mówcie że język jest do kitu bo już o tym wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 gdzie ten smok, nie widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 trzeba wkleić skrót do pasku adresowego... a co do smoka , nawet fajny ale mało czarny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shegy Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Smok nawet mi się podoba, fajnie by było gdybyś dopracował go troche bardziej i dodał troszkę szczegółów naprzykład jakieś zmarszczki czy coś takiego i dopracuj jeszcze wnętrze paszczy. życzę powodzenia w dalszej pracy nad tym projektem (a w szczegulności nad teksturingiem o ile taki planujesz) PS. Siatka smoka nie chce sie ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyp_durron Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Pomysł fajny, wykonanie w trakcie... heh :) Co smoka to niepodoba mi sie ... przod tzn. hmm... z przodu pod nosem.. przod smoka wyglada jak nadwozia starego auta :) Proponuje przyjrzec się antropologii smoczej. Poza tym to przydałoby się więcej zębów (uzębienie full service). Po bokach między górną a dolną szczęką przy miejscu gdzie się zaczynają przydalaby się jakaś błona... Oczywiście to wszystko będzie, ale w dalszych etapach produkcji, więc się nie dowalam. Aha... i zwróc uwagę, że smok miałby problemy z patrzeniem na wprost przed siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 koń i obcy mają podobnie ze wzrokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unikorn23 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 hmm... nic się nie ładuje... może serwer padł :( Chetnie bym zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 chyba padł bo w szkole też nie działa niedługo założe na jakimś innym to powinno działać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unikorn23 Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 ok. bede czekał. btw zobacz mojego smoka jak możesz bo mam problem a jakoś nikto mi pomóc nie chce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 25 Listopad 2004 Autor Share Napisano 25 Listopad 2004 witam! Po dosyć długiej przerwie wrzuciłem na inny serwer stare obrazki (bo jeszcze maxa nie wgrałem a scenki i obrazki miałem na płycie) oglądajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 czemu mi nic nie dopisujecie jakiś brzydki czy coś bo chciałbym wiedzieć jak się wam podoba. prosze o konstruktywną krytykę. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 witam super znawca ze mnie nie jest, ale tak na moje oko ;) dziasla zebow troche dziwnie sa zrobione hmm moze za blisko wargi ? i zeby ma tylko z przodu a pozniej pustka. Ogolnie mi sie podoba ps. a kolo noska po prawej tak dziwnie sie cosik zdeformowalo :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 weź konicznie zrób mu geściej te zęby hyba że ten smok jest na tyle młody że jeszcze mu nie wyrosły i to są mleczaki albo na tyle stary że jusz mu powypadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 i jeszcze oddziel mu wargi od dziąseł i może jakieś pare kolców czy rogów na brodzie byś mu dorobił ale reszta wporządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xagoth Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Na siatce jest błąd. No chyba, że to z powodu perspektywy :D Jakieś takie babole wyszły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 te te te! błędy sie naprawia a nie jeszcze sie je pokazuje ja tego wcześniej nie zauważyłem - kiedy bedzie następny uptade? bo jakoś długo nic sie nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 teraz ps. jakiś bug sie zrobił przy oku tam gdzie xagoth pokazał niedługo go poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 troche prostokatnie wyglada jezor bym zrobila grubszy, bo jak caly pysk jest raczej masywny, to ten cieniutki jezyk sie w tym gubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 radze ci zemby modelować osobno bo ci te dwa przednie jak u chomika wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 siatka wyglada ladnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xagoth Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Sorry jestem nowy na tym forum. Następnym razem będę się starał pomóc, a nie wytykać błędy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 nom zaokrąglij go bardziej bo na razie to wygląda jak koparka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 A mi węża z takiej starej giweki przypomina. Myśle że jak (jeżeli :)) go skonczysz to będzie bradzo fajnie wyglądał. Brakuje mu jakiś rogów nad głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi