jimmy Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 witam, na cgtalku natknalem sie na linka do czegos wrecz nieprawdopodobnego.... http://www.photoshopcn.com/bbs/viewthread.php?tid=150569&fpage=1 czy cos takiego jest do zrobienia w wektorach??!! jesli tak to koles jest nienormalny chyba, musial poswiecic conajmniej grube kilkaset godzin na jedna taka fotorealistyczna pracke... jak dla mnie to juz ewidentne przegiecie. popatrzcie tylko na tego psa na samym dole. szkoda gadac.
kozioo Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 mi to wygląda na trace'owane fotki poprostu...
biglebowsky Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 No to zes odkryl ameryke, jest mozliwe, zreszta widac na zalaczonych obrazkach, nie zajmuje to nawet az tyle czsu ile Ci sie wydaje, pytanie o zasadnosc robienia takich prac jaknajbardziej sluszne. Edit - owszem na fotach robione, ale nie trace.
SansSerif Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 koles jest genialny a nie nienormalny. mesh tool to swietne narzedzie.
leander Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Coz, za poprzednikami na tamtym forum moge tylko powiedziec żČ,ĘĐĂćÉϵÄĘ齲Íř¸ńµÄĽ¸şőĂ»ÓĐ...... A serio, to dla mnie robota glupiego. Odtwarzanie w 120% fotki techniką znacznie żmudniejsza niz 3D a pozbawioną funkcjonalnosci 3D. Bym oddal honor, jesli takie produkcje maja zastosowanie komercyjne, ale watpie. Tzn na poewno maja, ale czy poswiecony czas sie zwraca. Ale generalnie jest mozliwe, w ilustratorze chyba mozna rozpiac siatke o dowolnej gestosci i w obrebie pojedynczych (?!) "face'ów" bawic sie do woli.
biglebowsky Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Leander - ogromny plus to niezaleznosc od rozdzielczosci.
jimmy Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 koles jest genialny a nie nienormalny. szeryf: byc moze, ja osobiscie nie widze roznicy miedzy byciem swirem a geniuszem ;)
Salvator Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 nie każdy świr jest geniuszem, ale każdy geniusz jest świrem ;]
spoon Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 dziwne oskarżenia o fotorealizm ze strony grafików 3d? dla mnie wektory maja swą siłę właśnie w płaskich plakatowych kolorach, szczerze mówiąć, ale jak sie nad tymi pracami zastanowić, to ciarki przechodzą... aha, a propos funcjonalności-no to podstawowa cecha wektorów, przecież panowie, skalowalność.
Georgas Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 to jest coś niesamowitego,normalnie REWELKA
Piotr Dobosz Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 woow swietne :) ten kolega naprawde musi miec ogromnyy talent
Kulki Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 hiba jakis Chinczyk albo Japonczyk do tego zdolny, pracowity i jeszcze dziergac lubi. ja tam mu poklony bije. co by to bylo gdyby zaczal robic realistyczne 3D? az strach sie bac;)
Rekomendowane odpowiedzi