Jump to content

Recommended Posts

• Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nielot007 - on to robil w Zmodelerze , wiec raczej to raczej mniej wiecej normalny czas podczas poznawiania programu, ew. robieniu metalicznych rzeczy.

Posted

moze w 3d maxie mozna to zrobic w 1h ale to jest zmod i tam trzeba ukladac karzdy punkcik osobno a to zajmuje troszke czasu, a pozatym niezawsze wychodzilo mi tak jak trzeba wiec musialem powtarzac

Posted

no nic sie nie stalo a moja dup... yyy.. duma nie ucierpiala :)

a tak na marginesie do admina tej stronki w "Posting Rules jast blad " (możesz zamiaszczać załączniki)

Posted

Ja bym przed skończeniem modelu nie dawał materiału. Nie znam tego zanozy modelera i nie wiem jak ty to robiłeś 10 godzin ale nie jest najgorzej.

Posted

kolejny malutenki ubdacik 4166 poligonkow

1 ukonczony grill

2 drzwi (jeszcze w trakcie budowy)

3 tylny blotnik

4 wydech

sorry za brak polaczenia obu czesci ale niechcialo mi sie

a co do texturowania to nie sa textury tylko kolorowy material blus textura "nablyszczajaca" (rzadko kiedy texturuje)

i jeszcze malutka rzecz chcialbym abyscie mi doradzili jakie felgi zrobic ponumerowalem je wiec poprostu napiszcie numerek

pozdrawiam wszystkich i dzieki za pochlebne opinie

Posted

tak na marginesie to czy ktos jest w posiadaniu (bac wie gdzie one sie znajduja)blueprintow mercedesa 208/308/408 (to ten sam model ruzniacy sie tylko tonazem) zalezy mi na tym bardzo mocno!

Posted

Zadanie domowe z informatyki: zrobic logo szkoly

tak zabrzmiala komenda po tym jak pochwalilem sie mojemu informatykowi szkolnemu modelami ktore zrobilem

Modelik zrobiony jest w super szybkim tepie ok 1 godz. (na odwal byle by bylo :-) ) zawiera gigantyczna ilosc bledow ale i tak bedzie on zachwycony (bo niema pojecia o modelowaniu)

wrzucam tutaj bo niewidze sensu zakladac nowego tematu dla takiej bzdety

i do cholery jasnej niech ktos to poprawi (patrz screan nr 2)

Posted

nie"szustki" tylko szostki:):)

a chyba nie powinienes byc z tego dumny;);)ze nauczyciela naciagnal;);)

sam tez naciagalem:D:Ddostalem na koniec szostke:P:P

model bardzo ladny

pozdro