Piterus_123 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Audi A4 2002, Zanoza modeler, 10 godzin, 3200 poligonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 narazie malo zeby cos powiedziec ale idzesz w dobra strone:D:D ps. ty to robiles 10h przeciez to mozna w godzine zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Nielot007 - on to robil w Zmodelerze , wiec raczej to raczej mniej wiecej normalny czas podczas poznawiania programu, ew. robieniu metalicznych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 moze w 3d maxie mozna to zrobic w 1h ale to jest zmod i tam trzeba ukladac karzdy punkcik osobno a to zajmuje troszke czasu, a pozatym niezawsze wychodzilo mi tak jak trzeba wiec musialem powtarzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Bardzo dawno się nie bawiłem w Zmodelerze ale widze że ładnie ci idzie robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 mam nadzieje ze niebedzie wygladal duzo gorzej niz ten http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7924 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 piterus w takim razie zwracam honor i sorki za moje brzydkie slowa:):) nigdy sie tym programem nie bawilem wiec.... jeszcze raz sorki:):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 no nic sie nie stalo a moja dup... yyy.. duma nie ucierpiala :) a tak na marginesie do admina tej stronki w "Posting Rules jast blad " (możesz zamiaszczać załączniki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 zastanawiam sie jak rozwiazesz polaczenie zderzaka z nadkolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 najprawdopodobniej taki rowek jak przy polaczeniu maski i nadkola tylko ze mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 mam nadzieje ze niebedzie wygladal duzo gorzej niz ten http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7924 mam nadzieje ze to byl komplement :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 ostatnio mam słabość do modeli low poly wiec ten tymbardziej mi sie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 fajnie chociaz niewiele jest do oceny ;) nie wiem jak w zmodzie ale to chyba nienajlepiej ze maska jest polaczona z nadkolem (rowekk nad swiatlem) ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Ja bym przed skończeniem modelu nie dawał materiału. Nie znam tego zanozy modelera i nie wiem jak ty to robiłeś 10 godzin ale nie jest najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 kolejny malutenki ubdacik 4166 poligonkow 1 ukonczony grill 2 drzwi (jeszcze w trakcie budowy) 3 tylny blotnik 4 wydech sorry za brak polaczenia obu czesci ale niechcialo mi sie a co do texturowania to nie sa textury tylko kolorowy material blus textura "nablyszczajaca" (rzadko kiedy texturuje) i jeszcze malutka rzecz chcialbym abyscie mi doradzili jakie felgi zrobic ponumerowalem je wiec poprostu napiszcie numerek pozdrawiam wszystkich i dzieki za pochlebne opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 oś symetrii przemieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 to nie oto chodzi bo itak powstaje na srodku brzydkie wybrzuszenie tak jak by sie kartke zgielo na pol i ponownie rozprostowalo, ale w wersji finalnej "posklejam wszystko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 ja wybrałem nr 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 ja do swojej TT-tki zrobilem szusteczke :-), mysle ze jest najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 4 albo 6. nie dawaj jpegow takiej slabej jakosci bo nic nie widac. narazie cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 wiec bedzie nr 6, ale niestety musze spalzowac projekt (moze w weekend sie wezme) bo szkola mnie goni (trzecia klasa liceum = matura w tym roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 to samo czeka mnie za rok ;( ale puci co to sie ciesze ze mam chociaz troche czasu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 tak na marginesie to czy ktos jest w posiadaniu (bac wie gdzie one sie znajduja)blueprintow mercedesa 208/308/408 (to ten sam model ruzniacy sie tylko tonazem) zalezy mi na tym bardzo mocno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 prośimy o siateczki (byle dużo :)) a felga oczywiście nr 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 juz pedze z satkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 troche dziwna na drzwiach ale rozumiem że tak ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 te kwadraty to miejsca na przyszle klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 Zadanie domowe z informatyki: zrobic logo szkoly tak zabrzmiala komenda po tym jak pochwalilem sie mojemu informatykowi szkolnemu modelami ktore zrobilem Modelik zrobiony jest w super szybkim tepie ok 1 godz. (na odwal byle by bylo :-) ) zawiera gigantyczna ilosc bledow ale i tak bedzie on zachwycony (bo niema pojecia o modelowaniu) wrzucam tutaj bo niewidze sensu zakladac nowego tematu dla takiej bzdety i do cholery jasnej niech ktos to poprawi (patrz screan nr 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Tej pracy nawet bym nie powiesił nad mostem szczerze mówiąc, wszystko do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 max_1989---> przynajmniej szczerze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Fakt. Logo jest tragiczne. Pociesz się tym że zaprojektować dobre logo jest znacznie trudniej niż wymodelować autko ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 To co wyzej ;). To logo jest tragiczne. Wez zrob je troszke lepiej (tzn. przyloz sie chociaz troszeczke ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 niechce mi sie + brak czasu (na jutro rano), a na dodatek szukam blueprintow mercedesa 208 lub 308, widzial ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 za logo dostalem dwie szustki ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 nie"szustki" tylko szostki:):) a chyba nie powinienes byc z tego dumny;);)ze nauczyciela naciagnal;);) sam tez naciagalem:D:Ddostalem na koniec szostke:P:P model bardzo ladny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 tylko takiego mercedesa znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 dzieki ci bardzo ale juz znalazlem, ale niewykluczone ze i za tego sie wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi