Napisano 13 Listopad 200420 l narazie malo zeby cos powiedziec ale idzesz w dobra strone:D:D ps. ty to robiles 10h przeciez to mozna w godzine zrobic
Napisano 13 Listopad 200420 l Nielot007 - on to robil w Zmodelerze , wiec raczej to raczej mniej wiecej normalny czas podczas poznawiania programu, ew. robieniu metalicznych rzeczy.
Napisano 13 Listopad 200420 l Autor moze w 3d maxie mozna to zrobic w 1h ale to jest zmod i tam trzeba ukladac karzdy punkcik osobno a to zajmuje troszke czasu, a pozatym niezawsze wychodzilo mi tak jak trzeba wiec musialem powtarzac
Napisano 13 Listopad 200420 l Bardzo dawno się nie bawiłem w Zmodelerze ale widze że ładnie ci idzie robota.
Napisano 13 Listopad 200420 l Autor mam nadzieje ze niebedzie wygladal duzo gorzej niz ten http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7924
Napisano 13 Listopad 200420 l piterus w takim razie zwracam honor i sorki za moje brzydkie slowa:):) nigdy sie tym programem nie bawilem wiec.... jeszcze raz sorki:):) pozdro
Napisano 13 Listopad 200420 l Autor no nic sie nie stalo a moja dup... yyy.. duma nie ucierpiala :) a tak na marginesie do admina tej stronki w "Posting Rules jast blad " (możesz zamiaszczać załączniki)
Napisano 13 Listopad 200420 l Autor najprawdopodobniej taki rowek jak przy polaczeniu maski i nadkola tylko ze mniejszy.
Napisano 14 Listopad 200420 l Piterus_123 napisał: mam nadzieje ze niebedzie wygladal duzo gorzej niz ten http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7924 mam nadzieje ze to byl komplement :D
Napisano 14 Listopad 200420 l ostatnio mam słabość do modeli low poly wiec ten tymbardziej mi sie podoba ;)
Napisano 14 Listopad 200420 l fajnie chociaz niewiele jest do oceny ;) nie wiem jak w zmodzie ale to chyba nienajlepiej ze maska jest polaczona z nadkolem (rowekk nad swiatlem) ;) pozdro
Napisano 15 Listopad 200420 l Ja bym przed skończeniem modelu nie dawał materiału. Nie znam tego zanozy modelera i nie wiem jak ty to robiłeś 10 godzin ale nie jest najgorzej.
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor kolejny malutenki ubdacik 4166 poligonkow 1 ukonczony grill 2 drzwi (jeszcze w trakcie budowy) 3 tylny blotnik 4 wydech sorry za brak polaczenia obu czesci ale niechcialo mi sie a co do texturowania to nie sa textury tylko kolorowy material blus textura "nablyszczajaca" (rzadko kiedy texturuje) i jeszcze malutka rzecz chcialbym abyscie mi doradzili jakie felgi zrobic ponumerowalem je wiec poprostu napiszcie numerek pozdrawiam wszystkich i dzieki za pochlebne opinie
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor to nie oto chodzi bo itak powstaje na srodku brzydkie wybrzuszenie tak jak by sie kartke zgielo na pol i ponownie rozprostowalo, ale w wersji finalnej "posklejam wszystko"
Napisano 16 Listopad 200420 l 4 albo 6. nie dawaj jpegow takiej slabej jakosci bo nic nie widac. narazie cool
Napisano 17 Listopad 200420 l Autor wiec bedzie nr 6, ale niestety musze spalzowac projekt (moze w weekend sie wezme) bo szkola mnie goni (trzecia klasa liceum = matura w tym roku)
Napisano 17 Listopad 200420 l to samo czeka mnie za rok ;( ale puci co to sie ciesze ze mam chociaz troche czasu ;)
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor tak na marginesie to czy ktos jest w posiadaniu (bac wie gdzie one sie znajduja)blueprintow mercedesa 208/308/408 (to ten sam model ruzniacy sie tylko tonazem) zalezy mi na tym bardzo mocno!
Napisano 21 Listopad 200420 l Autor Zadanie domowe z informatyki: zrobic logo szkoly tak zabrzmiala komenda po tym jak pochwalilem sie mojemu informatykowi szkolnemu modelami ktore zrobilem Modelik zrobiony jest w super szybkim tepie ok 1 godz. (na odwal byle by bylo :-) ) zawiera gigantyczna ilosc bledow ale i tak bedzie on zachwycony (bo niema pojecia o modelowaniu) wrzucam tutaj bo niewidze sensu zakladac nowego tematu dla takiej bzdety i do cholery jasnej niech ktos to poprawi (patrz screan nr 2)
Napisano 21 Listopad 200420 l Tej pracy nawet bym nie powiesił nad mostem szczerze mówiąc, wszystko do poprawy.
Napisano 21 Listopad 200420 l Fakt. Logo jest tragiczne. Pociesz się tym że zaprojektować dobre logo jest znacznie trudniej niż wymodelować autko ;).
Napisano 21 Listopad 200420 l To co wyzej ;). To logo jest tragiczne. Wez zrob je troszke lepiej (tzn. przyloz sie chociaz troszeczke ;)).
Napisano 21 Listopad 200420 l Autor niechce mi sie + brak czasu (na jutro rano), a na dodatek szukam blueprintow mercedesa 208 lub 308, widzial ktos?
Napisano 22 Listopad 200420 l nie"szustki" tylko szostki:):) a chyba nie powinienes byc z tego dumny;);)ze nauczyciela naciagnal;);) sam tez naciagalem:D:Ddostalem na koniec szostke:P:P model bardzo ladny pozdro
Napisano 22 Listopad 200420 l Autor dzieki ci bardzo ale juz znalazlem, ale niewykluczone ze i za tego sie wezme