sCeleTon Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 dokladnie:) jest superancko... jescze jak dojda szczegoly to wogole bedzie git no i texturki:D nie zepsuj tego plizz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Ojoj, moj komp juz dawno by zaliczyl zgon :D Przy 15.000 juz niezle sie tnie w viewporcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 hehe Baton a co moj komp ma powiedziec jak robie samochod ktory ma 300k??:D:D ale u mnie nie jest zle cos sie schowa i jest dobrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 hmm.. wszystko git ale wydaje mi się, że można sporo ogrniczyć polygony (albo transparency dać np. zamiast modelować barierki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 e tam ja wole modelowac;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi