Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

szanowni fachowcy, dziadek Yarek ma problem,  Quixer 2020 za dramo i cieszę się ogromnie, ale nie cieszę się ogromnie, bo skubaniec nie chce wystartować i ucieszyć mnie.

Się zainstalował i uruchamia, ale  przy próbie  uruchomienia któregokolwiek z mixów  działanie kończy się na "adding layers: 5 of 6..." i... koniec 😞 .

Czy ktoś z Was też może taki kłopot miał?

instalowałem i pobierałem chyba z pięć albo i dziesięć razy, przodem,  tyłem,  pod górkę,  wyłączoną zaporą  z włączoną zaporą, wylogowany i zalogowany  w Quixelu... i brak mi już pomysłów. Może ktoś pomysł ma?

Jaką wajchę przestawić aby działało?

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Napisz na grupie quixcela, jeśli miałeś wcześniejszego mixera to wywal folder quixcel w folderze users, roaming, locals czy gdzieś tam ewentualnie w moich dokumentach. Nie pamiętam gdzie dokładnie to

Napisano

Mam na windzie 10. Dziala. Na jakiej windozie go masz? Bo ja przesiadlem sie na 10ke jakos z 2 tygodnie temu i nie mam wielu problemow jakie mialem na 7ce. Ludzie tak pluja na ten system a poki co moje doswiadczenia sa zupelnie odmienne od tego co mozna w necie przeczytac.
Jesli jestes jeszcze na 7ce to polecam przesiadke. Innych pomyslow nie mam niestety, bo u mnie dziala...

Napisano
  • Autor

Od początku Windows 10. jestem na Windows 10.

Quixel Bridge działa świetnie i wszystko co mam na komputerze działa świetnie, a ta cholera nie chce.

ps. dzięki za zainteresowanie 🙂

Edytowane przez bayamozaya

Napisano

Nie ma sprawy, szkoda, ze nie moge pomoc... U mnie dziala bez problemu ale to wciaz jest beta wiec moze cos zmienia.

Napisano

Napisz na grupie quixcela, jeśli miałeś wcześniejszego mixera to wywal folder quixcel w folderze users, roaming, locals czy gdzieś tam ewentualnie w moich dokumentach. Nie pamiętam gdzie dokładnie to było ale czasami czy to mixer czy bridge działał niepoprawnie lub ładował się bez końca bo jakieś śmieci w tych folderach zostawały. Ale najlepiej napisz na grupie facebokowej to tam nawet Teddy Bergsman Lind może odpowiedzieć 🙂

Napisano
8 hours ago, Destroyer said:

Ale najlepiej napisz na grupie facebokowej

Moglbys dac linka do tej grupy? Moze tam ktos odpowie na pytanie czy i kiedy maja zamiar dodac wsparcie dla kontroli przezroczystosci i rozmiaru pedzla przez piorko.

Napisano
6 hours ago, Destroyer said:

Ja też mogę odpowiedzieć na to pytanie: będzie jak będzie, pracujemny nad tym soon...

Hahaha - tak myslalem 😄 Dzieki za linka.