PatrycjaLe Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Cze艣膰 馃檪 聽 Szybkie pytanie, czy jest mo偶liwo艣膰 ustawienia skr贸tu w trybie Defoult Shading na wy艣wietlanie albo wy艂膮czanie Edged Faces? Pracuje z na艂o偶onym Turbosmoothem na Edit poly i raz potrzebuj臋 wy艣wietlanie kraw臋dzi na poziomie poly, a jak wchodz臋 na wy艣wietlanie i nak艂adanie Turbo to chcia艂abym szybko wyj艣膰 z widzenia kraw臋dzi, a nie chc臋 co chwil臋 wychodzi膰 z trybu edycji modelu, tylko po to 偶eby sprawdzi膰 model bez kraw臋dzi. Przeszuka艂am Customize User Interface, gdzie si臋 ustawia takie skr贸ty, ale nie znalaz艂am dzia艂u z opcj膮 stricte wy艣wietlania trybu obiektu. czy kto艣 mia艂 taki problem? Jak sobie z tym poradzi膰? Pozdrawiam serdecznie :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milek Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Nie wiem czy dok艂adnie o to chodzi, ale ja to mam tak ustawione. Domy艣lnie pod F4 jest wy艣wietlanie edgy aktualnie wybranego obiektu.聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrycjaLe Posted March 20, 2020 Author Share Posted March 20, 2020 5 godzin temu, milek napisa艂: Nie wiem czy dok艂adnie o to chodzi, ale ja to mam tak ustawione. Domy艣lnie pod F4 jest wy艣wietlanie edgy aktualnie wybranego obiektu.聽 Tak dok艂adnie, F4! 聽 Dzi臋kuj臋! 馃檪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts