Napisano 20 Marzec 20205 l Cześć 🙂 Szybkie pytanie, czy jest możliwość ustawienia skrótu w trybie Defoult Shading na wyświetlanie albo wyłączanie Edged Faces? Pracuje z nałożonym Turbosmoothem na Edit poly i raz potrzebuję wyświetlanie krawędzi na poziomie poly, a jak wchodzę na wyświetlanie i nakładanie Turbo to chciałabym szybko wyjść z widzenia krawędzi, a nie chcę co chwilę wychodzić z trybu edycji modelu, tylko po to żeby sprawdzić model bez krawędzi. Przeszukałam Customize User Interface, gdzie się ustawia takie skróty, ale nie znalazłam działu z opcją stricte wyświetlania trybu obiektu. czy ktoś miał taki problem? Jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiam serdecznie :))))
Napisano 20 Marzec 20205 l Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale ja to mam tak ustawione. Domyślnie pod F4 jest wyświetlanie edgy aktualnie wybranego obiektu.
Napisano 20 Marzec 20205 l Autor 5 godzin temu, milek napisał: Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale ja to mam tak ustawione. Domyślnie pod F4 jest wyświetlanie edgy aktualnie wybranego obiektu. Tak dokładnie, F4! Dziękuję! 🙂