benton Napisano 21 Sierpień 2020 Napisano 21 Sierpień 2020 yo kończymy nową grę o prezydencie, gdzie porobiłem pomieszczenia. w grze urzędujemy w kilku znanych pomieszczeniach białego domu. modo, s. painter, rendering w unity. 1. situation room 2. air force one 3. conference room 1
benton Napisano 23 Październik 2020 Autor Napisano 23 Październik 2020 (edytowane) oto kolejna scena, główna, w naszej grze o prezydencie. użyłem modeli z unity assetstore, ponieważ takie otrzymałem zlecenie. miałem za zadanie wykonać optymalizację i lightbaking, ale w trakcie pracy sprawa okazała się pokrętna i rozwojowa i tak oto wyszedł mi taki interior, który chodzi w takiej jakości na full hd na moim kompie, który ma 9 lat w prędkości 23 fps. wszystkie obrazy to screeny z unity w real-timie. Edytowane 23 Październik 2020 przez benton 3 1
Sebazx6r Napisano 23 Październik 2020 Napisano 23 Październik 2020 The Trump card is on the table. xD
benton Napisano 1 Grudzień 2020 Autor Napisano 1 Grudzień 2020 przepuściłem kolejną scenę z gry przez modo. oto wygląd realtimowy: to jest w unity i ma bardzo niskie wymagania sprzętowe 1
RaVirr Napisano 1 Grudzień 2020 Napisano 1 Grudzień 2020 A we napisz cokolwiek więcej o tym projekcie 😮 1
benton Napisano 5 Grudzień 2020 Autor Napisano 5 Grudzień 2020 napiszę potem o co w tym chodzi. ale jak będę miał chwilę na to, bo teraz ciężko nawet z napisaniem posta 🥴
Rekomendowane odpowiedzi