Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

yo

kończymy nową grę o prezydencie, gdzie porobiłem pomieszczenia. w grze urzędujemy w kilku znanych pomieszczeniach białego domu. modo, s. painter, rendering w unity.

1. situation room

spacer.png

2. air force one

spacer.png

3. conference room

spacer.png

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• oto kolejna scena, główna, w naszej grze o prezydencie. użyłem modeli z unity assetstore, ponieważ takie otrzymałem zlecenie. miałem za zadanie wykonać optymalizację i lightbaking, ale w trakcie pracy

• przepuściłem kolejną scenę z gry przez modo. oto wygląd realtimowy: to jest w unity i ma bardzo niskie wymagania sprzętowe

• A we napisz cokolwiek więcej o tym projekcie 😮 

Napisano
  • Autor

oto kolejna scena, główna, w naszej grze o prezydencie. użyłem modeli z unity assetstore, ponieważ takie otrzymałem zlecenie. miałem za zadanie wykonać optymalizację i lightbaking, ale w trakcie pracy sprawa okazała się pokrętna i rozwojowa i tak oto wyszedł mi taki interior, który chodzi w takiej jakości na full hd na moim kompie, który ma 9 lat w prędkości 23 fps. wszystkie obrazy to screeny z unity w real-timie.

spacer.png

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

Edytowane przez benton

Napisano
  • Autor

przepuściłem kolejną scenę z gry przez modo. oto wygląd realtimowy:

spacer.png

to jest w unity i ma bardzo niskie wymagania sprzętowe

spacer.png

Napisano
  • Autor

napiszę potem o co w tym chodzi. ale jak będę miał chwilę na to, bo teraz ciężko nawet z napisaniem posta 🥴