Jump to content

[WIP] WW2 V2 Bunker Scene

DuzeZ

Recommended Posts

Siemanko, dawno nic tu nie pokazywałem więc czas wrócić do żywych z czymś świeższym 🙂 Taką oto scenkę sobie skrobie już od dłuzszego czasu, zacząłem ją na kursie z Clintonem Crumplerem na CG Master Academy i powoli zbliżam się do końca. Jestem na etapie kończenia propów i wypełnianią nimi sceny, a na sam koniec jeszcze zamierzam sporo popracować nad oświetleniem. Aktualne jest tymczasowe. Trzy shoty ze scenki i trochę najświeższych propów 🙂 Oczywiście konstruktywny feedback zawsze mile widziany!

HighresScreenshot00099.png

HighresScreenshot00094.png

HighresScreenshot00103.png

alarm2.png.6f08ecedd00dc57ff46d8f6114ae07c8.pngalarm1.png.c43f085341b00821c8cfbc60548e33ca.png

fuel3.png.30c0dc8477ab1a011a9356c96eb08a95.pngfuel1.png.61e6263f6bbdb305eb1e68b6afd41af3.png

Edited by DuzeZ
  • Like 6

Dzięki Panowie za miłe słowa! Propsy to taki standard, po zrobieniu HP i LP wrzucam do substance paintera, tam wypalam texturki i robie albedo, trochę korzystam z gotowych materiałów w painterze, troche mieszam z texturami z neta aż efekt będzie wmiare zadowalający 😉 Flagi owszem, wrzuciłem je jako placeholdery tak samo jak beczki czy dźwig, dlatego mogą wyglądać dziwnie 😉

Też odniosłem takie wrażenie w pewnych ujęciach i myślę, że to może wynikać z samego ruchu kamery. Zwróce na to większą uwagę w przyszłości, w zasadzie to mój pierwszy filmik więc błędy są nieuniknione na tym etapie 😉 Dziękuje