Napisano 12 Listopad 20204 l Siemanko, dawno nic tu nie pokazywałem więc czas wrócić do żywych z czymś świeższym 🙂 Taką oto scenkę sobie skrobie już od dłuzszego czasu, zacząłem ją na kursie z Clintonem Crumplerem na CG Master Academy i powoli zbliżam się do końca. Jestem na etapie kończenia propów i wypełnianią nimi sceny, a na sam koniec jeszcze zamierzam sporo popracować nad oświetleniem. Aktualne jest tymczasowe. Trzy shoty ze scenki i trochę najświeższych propów 🙂 Oczywiście konstruktywny feedback zawsze mile widziany! Edytowane 12 Listopad 20204 l przez DuzeZ
Napisano 12 Listopad 20204 l fajna scenka, zapowiada sie ciekawie. Propsy wygladaja super. Czego uzywasz przy ich kreacji? Z uwag na tym etapie to moze tyle ze te flagi za mocno nasycone, dosc wala po oczach 🙂
Napisano 12 Listopad 20204 l Autor Dzięki Panowie za miłe słowa! Propsy to taki standard, po zrobieniu HP i LP wrzucam do substance paintera, tam wypalam texturki i robie albedo, trochę korzystam z gotowych materiałów w painterze, troche mieszam z texturami z neta aż efekt będzie wmiare zadowalający 😉 Flagi owszem, wrzuciłem je jako placeholdery tak samo jak beczki czy dźwig, dlatego mogą wyglądać dziwnie 😉
Napisano 17 Grudzień 20204 l Autor Po feedbacku od kilku osób zmieniłem troszkę wózek, przede wszystkim koła aby były bardziej zbliżone do tych realnych I cała rakieta
Napisano 29 Lipiec 20213 l Autor Na sam koniec porzucam wam kilka finalnych shotów i link do video (który polecam obejrzeć z muzyką) :)) https://vimeo.com/manage/videos/580348142 https://www.artstation.com/artwork/q9D2vz Edytowane 29 Lipiec 20213 l przez DuzeZ
Napisano 29 Lipiec 20213 l bardzo bardzo fajne, widac napracowanko 🙂 W niektorych momentach, czuc jakby modele byly makieta (troche plus, troche minus)
Napisano 29 Lipiec 20213 l Autor Też odniosłem takie wrażenie w pewnych ujęciach i myślę, że to może wynikać z samego ruchu kamery. Zwróce na to większą uwagę w przyszłości, w zasadzie to mój pierwszy filmik więc błędy są nieuniknione na tym etapie 😉 Dziękuje