DuzeZ Napisano 12 Listopad 2020 Share Napisano 12 Listopad 2020 (edytowane) Siemanko, dawno nic tu nie pokazywałem więc czas wrócić do żywych z czymś świeższym 🙂 Taką oto scenkę sobie skrobie już od dłuzszego czasu, zacząłem ją na kursie z Clintonem Crumplerem na CG Master Academy i powoli zbliżam się do końca. Jestem na etapie kończenia propów i wypełnianią nimi sceny, a na sam koniec jeszcze zamierzam sporo popracować nad oświetleniem. Aktualne jest tymczasowe. Trzy shoty ze scenki i trochę najświeższych propów 🙂 Oczywiście konstruktywny feedback zawsze mile widziany! Edytowane 12 Listopad 2020 przez DuzeZ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Listopad 2020 Share Napisano 12 Listopad 2020 super scena, assety kozak 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Listopad 2020 Share Napisano 12 Listopad 2020 fajna scenka, zapowiada sie ciekawie. Propsy wygladaja super. Czego uzywasz przy ich kreacji? Z uwag na tym etapie to moze tyle ze te flagi za mocno nasycone, dosc wala po oczach 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 12 Listopad 2020 Autor Share Napisano 12 Listopad 2020 Dzięki Panowie za miłe słowa! Propsy to taki standard, po zrobieniu HP i LP wrzucam do substance paintera, tam wypalam texturki i robie albedo, trochę korzystam z gotowych materiałów w painterze, troche mieszam z texturami z neta aż efekt będzie wmiare zadowalający 😉 Flagi owszem, wrzuciłem je jako placeholdery tak samo jak beczki czy dźwig, dlatego mogą wyglądać dziwnie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 13 Listopad 2020 Autor Share Napisano 13 Listopad 2020 (edytowane) Update Edytowane 13 Listopad 2020 przez DuzeZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 16 Listopad 2020 Autor Share Napisano 16 Listopad 2020 (edytowane) Postęp Edytowane 16 Listopad 2020 przez DuzeZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 17 Listopad 2020 Autor Share Napisano 17 Listopad 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 17 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2020 Po feedbacku od kilku osób zmieniłem troszkę wózek, przede wszystkim koła aby były bardziej zbliżone do tych realnych I cała rakieta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 29 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2020 Dźwig 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 12 Luty 2021 Autor Share Napisano 12 Luty 2021 Ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 26 Luty 2021 Autor Share Napisano 26 Luty 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 3 Marzec 2021 Autor Share Napisano 3 Marzec 2021 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 3 Marzec 2021 Share Napisano 3 Marzec 2021 W czym składasz scenę i czym będziesz renderował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 3 Marzec 2021 Autor Share Napisano 3 Marzec 2021 Wszystko będzie składane(w zasadzie już jest) w unreal engine 4 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 5 Marzec 2021 Autor Share Napisano 5 Marzec 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 30 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 30 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 28 Maj 2021 Autor Share Napisano 28 Maj 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 9 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2021 (edytowane) Edytowane 9 Czerwiec 2021 przez DuzeZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 10 Czerwiec 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 29 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2021 (edytowane) Na sam koniec porzucam wam kilka finalnych shotów i link do video (który polecam obejrzeć z muzyką) :)) https://vimeo.com/manage/videos/580348142 https://www.artstation.com/artwork/q9D2vz Edytowane 29 Lipiec 2021 przez DuzeZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Lipiec 2021 Share Napisano 29 Lipiec 2021 bardzo bardzo fajne, widac napracowanko 🙂 W niektorych momentach, czuc jakby modele byly makieta (troche plus, troche minus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzeZ Napisano 29 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2021 Też odniosłem takie wrażenie w pewnych ujęciach i myślę, że to może wynikać z samego ruchu kamery. Zwróce na to większą uwagę w przyszłości, w zasadzie to mój pierwszy filmik więc błędy są nieuniknione na tym etapie 😉 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi