Jump to content

Teczka 3D - Gabloty Kury

Kura.

Recommended Posts

Cześć wszystkim! Panie i Panowie🙂

Postanowiłem założyć wątek, żeby pochwalić się wam moimi samochodami. Wahałem się czy robić to teraz gdyż w renderingu raczkuje, ale postanowiłem że nie ma na co czekać! W końcu to może właśnie dzięki waszej pomocy, uda mi się osiągnąć lepszy poziom i obejście. Na początek skromnie moje stare 300c, które traktuje raczej jako królika doświadczalnego, bilet na lepsze możliwości. Każdy model oczywiście w całości wykonany przeze mnie.

Żeby nie było nudno wrzucam też poprzedni model, mercedesa w124 i carrery GT😉

P.S. Wiem że niektóre materiały są na szybko, szczególnie wnętrze, model jest dość stary i myślę że nie ma sensu spędzać przed nim więcej czasu, lecimy dalej💪

300c_kura.jpg

300C_wire.jpg

back.jpg

300c.jpg

int.jpg

W124_v2.jpg

przodv1.jpg

Edited by Kura.
  • Like 5

• Kura. changed the title to Teczka 3D - Gabloty Kury

Siemanko, witam po miesięcznej przerwie. W wolnych chwilach coś tam sobie dłubie, myślę że idę małymi kroczkami do przodu, jednak mam świadomość jak długa droga jeszcze mnie czeka. Na razie trochę eksperymentuje i staram się wychwycić co najbardziej mi odpowiada.

Uwagi mile widziane, pozdrawiam😉

Tak prezentuje się pagoda:

Prev_bluehi.jpg

Prev_hardtop.jpg

prev_2_v2.jpg

vegas.jpg

Prev_open.jpg

bok.jpg

int.jpg

back_zastpca.jpg

studiooo2.jpg

studio4.jpg

siatexxx_low.jpg

Edited by Kura.
  • Like 3

Kolejna część moich prac, ciąg dalszy eksperymentowania z renderami oraz kartka A4 ołówek, luźne ćwiczenia. Chrysler zbudowany na bazie zdjęć. Oceny mile widziane. Pozdrawiam

m2_V6.jpg

wireframe_2.jpg

Cordoba_1.jpg

Cordoba_2,5.jpg

Cordoba_2.jpg

IMG_4529.jpgIMG_4532.jpgmustang.thumb.png.cb7fbd4d2fa1f11ab87a7ba2a22c56b2.png

Edited by Kura.
  • Like 5

ej no furki naprawde spoko szczególnie podoba mi sie ta gdzie jest tlo z foty 🙂 bardzo spoko

Olowki tez spoko, mordki troche proporcje uciekaja jeszcze ale tez jest potencjal 🙂 naprawde spoko rzeczy

• Like 1

Dzięki panowie! 🙂 

Tak to typowy gameart, zapomniałem napisać, cordoba ma troszkę ponad 200k tris.

Co do perspektyw dzięki za info. postaram się coś z tym zrobić, przy kolejnej pracy.

• Like 1

Będziemy robić jeszcze coś bardziej hi na pokaz pod TurboSmooth. Na razie zlecenia pod typowy gameart, więc czasu też mało, w renderach też można powiedzieć raczkuję, wiec będzie większe pole do popsiu na jakiś lepszych modelach, patrząc daleko daleko w przód. Pozdr.