Napisano 17 Listopad 20204 l Cze艣膰 wszystkim! Panie i Panowie馃檪 Postanowi艂em za艂o偶y膰 w膮tek, 偶eby pochwali膰 si臋 wam moimi聽samochodami. Waha艂em si臋 czy robi膰 to teraz gdy偶 w renderingu raczkuje, ale postanowi艂em 偶e nie ma na co czeka膰! W ko艅cu to mo偶e w艂a艣nie dzi臋ki waszej pomocy, uda mi si臋 osi膮gn膮膰 lepszy poziom i obej艣cie. Na pocz膮tek skromnie moje stare 300c, kt贸re traktuje raczej聽jako kr贸lika do艣wiadczalnego, bilet na lepsze mo偶liwo艣ci. Ka偶dy model聽oczywi艣cie w ca艂o艣ci wykonany przeze mnie. 呕eby nie by艂o nudno wrzucam te偶 poprzedni model, mercedesa w124 i carrery GT馃槈 P.S. Wiem 偶e niekt贸re materia艂y s膮 na szybko, szczeg贸lnie wn臋trze,聽model jest do艣膰 stary i my艣l臋 偶e nie ma sensu sp臋dza膰 przed nim wi臋cej czasu, lecimy dalej馃挭 聽 聽 Edytowane 17 Listopad 20204 l przez Kura.
Napisano 23 Grudzie艅 20204 l Autor Siemanko, witam po miesi臋cznej przerwie. W wolnych chwilach co艣 tam sobie d艂ubie, my艣l臋 偶e id臋 ma艂ymi kroczkami do przodu, jednak mam 艣wiadomo艣膰 jak d艂uga droga jeszcze mnie聽czeka. Na razie troch臋 eksperymentuje i staram si臋 wychwyci膰 co najbardziej mi odpowiada. Uwagi mile widziane, pozdrawiam馃槈 Tak prezentuje si臋 pagoda: 聽 Edytowane 23 Grudzie艅 20204 l przez Kura.
Napisano 3 Marzec 20214 l Autor Kolejna cz臋艣膰 moich prac, ci膮g dalszy eksperymentowania z renderami oraz kartka A4 o艂贸wek, lu藕ne 膰wiczenia. Chrysler zbudowany na bazie zdj臋膰.聽Oceny mile widziane. Pozdrawiam 聽 聽 Edytowane 3 Marzec 20214 l przez Kura.
Napisano 3 Marzec 20214 l ej no furki naprawde spoko szczeg贸lnie podoba mi sie ta gdzie jest tlo z foty 馃檪聽bardzo spoko Olowki tez spoko, mordki troche proporcje uciekaja jeszcze ale tez jest potencjal 馃檪聽naprawde spoko rzeczy
Napisano 3 Marzec 20214 l Autor Dzi臋ki pi臋kne za odpowied藕,聽sporo pracy mnie czeka tego nie da si臋 ukry膰聽聽馃檪聽 Og贸lnie rysuje raczej bardzo rzadko, ale popracuje nad proporcjami i cieniami聽馃檪
Napisano 3 Marzec 20214 l Spoko rzeczy 馃檪 Przyczepie si臋 tylko do perspektywy w Chryslerze, mam wra偶enie, 偶e auto swoje, a t艂o swoje 馃檪
Napisano 4 Marzec 20214 l Fajne prace. Widze ,ze taki gamedevowy troche sznyt.聽 Chyba ze tak tylko render siaty ztriangulowany wygl膮da.
Napisano 4 Marzec 20214 l Autor Dzi臋ki panowie! 馃檪聽 Tak to typowy gameart, zapomnia艂em napisa膰,聽cordoba ma troszk臋 ponad 200k tris. Co do perspektyw dzi臋ki za info. postaram si臋 co艣 z tym zrobi膰, przy kolejnej pracy.
Napisano 4 Marzec 20214 l Pod wiekrzosc shotow i w cinematicu sie nada. Tao juz nie ten polycount co kiedys
Napisano 5 Marzec 20214 l Autor B臋dziemy robi膰 jeszcze co艣 bardziej hi na pokaz pod TurboSmooth. Na razie zlecenia聽pod聽typowy gameart, wi臋c czasu te偶 ma艂o,聽w renderach te偶 mo偶na powiedzie膰 raczkuj臋, wiec b臋dzie wi臋ksze pole do popsiu na jaki艣 lepszych modelach, patrz膮c daleko daleko w聽prz贸d. Pozdr.聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto