Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Cze艣膰 wszystkim! Panie i Panowie馃檪

Postanowi艂em za艂o偶y膰 w膮tek, 偶eby pochwali膰 si臋 wam moimi聽samochodami. Waha艂em si臋 czy robi膰 to teraz gdy偶 w renderingu raczkuje, ale postanowi艂em 偶e nie ma na co czeka膰! W ko艅cu to mo偶e w艂a艣nie dzi臋ki waszej pomocy, uda mi si臋 osi膮gn膮膰 lepszy poziom i obej艣cie. Na pocz膮tek skromnie moje stare 300c, kt贸re traktuje raczej聽jako kr贸lika do艣wiadczalnego, bilet na lepsze mo偶liwo艣ci. Ka偶dy model聽oczywi艣cie w ca艂o艣ci wykonany przeze mnie.

呕eby nie by艂o nudno wrzucam te偶 poprzedni model, mercedesa w124 i carrery GT馃槈

P.S. Wiem 偶e niekt贸re materia艂y s膮 na szybko, szczeg贸lnie wn臋trze,聽model jest do艣膰 stary i my艣l臋 偶e nie ma sensu sp臋dza膰 przed nim wi臋cej czasu, lecimy dalej馃挭

300c_kura.jpg

300C_wire.jpg

back.jpg

300c.jpg

int.jpg

W124_v2.jpg

przodv1.jpg

Edytowane przez Kura.

• Kura. changed the title to Teczka 3D - Gabloty Kury
  • Odpowiedzi 10
  • Wy艣wietle艅 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kolejna cz臋艣膰 moich prac, ci膮g dalszy eksperymentowania z renderami oraz kartka A4 o艂贸wek, lu藕ne 膰wiczenia. Chrysler zbudowany na bazie zdj臋膰.聽Oceny mile widziane. Pozdrawiam 聽 聽

• Siemanko, witam po miesi臋cznej przerwie. W wolnych chwilach co艣 tam sobie d艂ubie, my艣l臋 偶e id臋 ma艂ymi kroczkami do przodu, jednak mam 艣wiadomo艣膰 jak d艂uga droga jeszcze mnie聽czeka. Na razie troch臋 eks

• ej no furki naprawde spoko szczeg贸lnie podoba mi sie ta gdzie jest tlo z foty 馃檪聽bardzo spoko Olowki tez spoko, mordki troche proporcje uciekaja jeszcze ale tez jest potencjal 馃檪聽naprawde spoko rze

Posted Images

Napisano
  • Autor

Siemanko, witam po miesi臋cznej przerwie. W wolnych chwilach co艣 tam sobie d艂ubie, my艣l臋 偶e id臋 ma艂ymi kroczkami do przodu, jednak mam 艣wiadomo艣膰 jak d艂uga droga jeszcze mnie聽czeka. Na razie troch臋 eksperymentuje i staram si臋 wychwyci膰 co najbardziej mi odpowiada.

Uwagi mile widziane, pozdrawiam馃槈

Tak prezentuje si臋 pagoda:

Prev_bluehi.jpg

Prev_hardtop.jpg

prev_2_v2.jpg

vegas.jpg

Prev_open.jpg

bok.jpg

int.jpg

back_zastpca.jpg

studiooo2.jpg

studio4.jpg

siatexxx_low.jpg

Edytowane przez Kura.

Napisano
  • Autor

Kolejna cz臋艣膰 moich prac, ci膮g dalszy eksperymentowania z renderami oraz kartka A4 o艂贸wek, lu藕ne 膰wiczenia. Chrysler zbudowany na bazie zdj臋膰.聽Oceny mile widziane. Pozdrawiam

m2_V6.jpg

wireframe_2.jpg

Cordoba_1.jpg

Cordoba_2,5.jpg

Cordoba_2.jpg

IMG_4529.jpgIMG_4532.jpgmustang.thumb.png.cb7fbd4d2fa1f11ab87a7ba2a22c56b2.png

Edytowane przez Kura.

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki pi臋kne za odpowied藕,聽sporo pracy mnie czeka tego nie da si臋 ukry膰聽聽馃檪

Og贸lnie rysuje raczej bardzo rzadko, ale popracuje nad proporcjami i cieniami聽馃檪

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki panowie! 馃檪

Tak to typowy gameart, zapomnia艂em napisa膰,聽cordoba ma troszk臋 ponad 200k tris.

Co do perspektyw dzi臋ki za info. postaram si臋 co艣 z tym zrobi膰, przy kolejnej pracy.

Napisano
  • Autor

B臋dziemy robi膰 jeszcze co艣 bardziej hi na pokaz pod TurboSmooth. Na razie zlecenia聽pod聽typowy gameart, wi臋c czasu te偶 ma艂o,聽w renderach te偶 mo偶na powiedzie膰 raczkuj臋, wiec b臋dzie wi臋ksze pole do popsiu na jaki艣 lepszych modelach, patrz膮c daleko daleko w聽prz贸d. Pozdr.聽

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci