Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 382
  • Wyświetleń 30k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

brian przystopuj trochę chłopie bo od samego oglądania dostaje oczopląsu 😉 i depresji że tak mało contentu z siebie wypuszczam w porównaniu z tobą 🙂 

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor
W dniu 1.05.2021 o 16:40, Mortom napisał:

brian przystopuj trochę chłopie bo od samego oglądania dostaje oczopląsu 😉 i depresji że tak mało contentu z siebie wypuszczam w porównaniu z tobą 🙂 

Nie no ja sobie tu robię powoli 😛 Mogę przyspieszyć, jak chcesz?! 😄 

Jedziemy dalej 😛

Napisano

O to pan brain to widzę sławny Youtuber! No no...
Przyznaj się, jesteś robotem/SI ?! A sen to nazwa czynności która jest ci całkowicie obca?! 😄 

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, Mortom napisał:

O to pan brain to widzę sławny Youtuber! No no...
Przyznaj się, jesteś robotem/SI ?! A sen to nazwa czynności która jest ci całkowicie obca?! 😄 

"Sławny YTber", hahaha - dobre. 😄 To gdzie są te moje MILIONY $$ ?! 😄

Jak zacznę wrzucać 4 filmy na dzień to może i wtedy braknie snu 😄 Na razie jest jeszcze ok hehe

Napisano

Dobra dobra... każdy TYber tak mówi a w garażu stoi Lambo. No a do sklepu helicopter bo na nogach to już passé!  😉

23k subskrybentów * 400 zł za jednego... łooo panie! Miliony jak nic! 😉   
No i nie wspominam już o sponsorach wysyłających najnowsze zabawki komputerowe co tydzień! 

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor

Haha, bardziej 23k subów i 400zł na miesiąc 😄 Za 2500 miesięcy zarobię swój pierwszy milion na YT! 😄

No czekam na tych sponsorów hehehe, pewnie do spamu trafiają ich wiadomości i dlatego ich nie widzę! 😄

Napisano

Brain bracie... nie wiem jak u ciebie ale u mnie na spamie to same okazje: a to dostaje Bitcoiny których nie kopałem, a to propozycje szybkiego wzbogacenia lub wszelakiego rodzaju maści/piguły na powiększenie tego i tamtego, no i wisienka na torcie wciąż jakaś Pani Monika dopomina się abym wskoczył jej do łóżka. I tylko wrodzony  marazm i brak chęci zatrzymują mnie przed zostaniem milionerem z parówą na 10m 😜 Tak więc mistrzu, miliony tylko czekają aż uchylisz drzwi i z uśmiechem na ustach wpuścisz ich rwący strumień do swojego portfela 🙂

P.S.
Great content like always ! 

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, Mortom napisał:

Brain bracie... nie wiem jak u ciebie ale u mnie na spamie to same okazje: a to dostaje Bitcoiny których nie kopałem, a to propozycje szybkiego wzbogacenia lub wszelakiego rodzaju maści/piguły na powiększenie tego i tamtego, no i wisienka na torcie wciąż jakaś Pani Monika dopomina się abym wskoczył jej do łóżka. I tylko wrodzony  marazm i brak chęci zatrzymują mnie przed zostaniem milionerem z parówą na 10m 😜 Tak więc mistrzu, miliony tylko czekają aż uchylisz drzwi i z uśmiechem na ustach wpuścisz ich rwący strumień do swojego portfela 🙂

P.S.

Haha, nie no taki wielki YTber i influencer jak ja (lol), dostaje tylko spam od sponsorów!! Na prawdę! 😄😄

Cytat

Thank you! I really appreciate! 😄

Edytowane przez brain