Mortom Napisano 1 Maj 2021 Napisano 1 Maj 2021 (edytowane) brian przystopuj trochę chłopie bo od samego oglądania dostaje oczopląsu 😉 i depresji że tak mało contentu z siebie wypuszczam w porównaniu z tobą 🙂 Edytowane 1 Maj 2021 przez Mortom 1
brain Napisano 3 Maj 2021 Autor Napisano 3 Maj 2021 W dniu 1.05.2021 o 16:40, Mortom napisał: brian przystopuj trochę chłopie bo od samego oglądania dostaje oczopląsu 😉 i depresji że tak mało contentu z siebie wypuszczam w porównaniu z tobą 🙂 Nie no ja sobie tu robię powoli 😛 Mogę przyspieszyć, jak chcesz?! 😄 Jedziemy dalej 😛 3
brain Napisano 6 Maj 2021 Autor Napisano 6 Maj 2021 (edytowane) ostatni na dzis 😄 Edytowane 6 Maj 2021 przez brain 4
Mortom Napisano 7 Maj 2021 Napisano 7 Maj 2021 O to pan brain to widzę sławny Youtuber! No no... Przyznaj się, jesteś robotem/SI ?! A sen to nazwa czynności która jest ci całkowicie obca?! 😄 1
brain Napisano 7 Maj 2021 Autor Napisano 7 Maj 2021 2 minuty temu, Mortom napisał: O to pan brain to widzę sławny Youtuber! No no... Przyznaj się, jesteś robotem/SI ?! A sen to nazwa czynności która jest ci całkowicie obca?! 😄 "Sławny YTber", hahaha - dobre. 😄 To gdzie są te moje MILIONY $$ ?! 😄 Jak zacznę wrzucać 4 filmy na dzień to może i wtedy braknie snu 😄 Na razie jest jeszcze ok hehe
Mortom Napisano 7 Maj 2021 Napisano 7 Maj 2021 (edytowane) Dobra dobra... każdy TYber tak mówi a w garażu stoi Lambo. No a do sklepu helicopter bo na nogach to już passé! 😉 23k subskrybentów * 400 zł za jednego... łooo panie! Miliony jak nic! 😉 No i nie wspominam już o sponsorach wysyłających najnowsze zabawki komputerowe co tydzień! Edytowane 7 Maj 2021 przez Mortom
brain Napisano 7 Maj 2021 Autor Napisano 7 Maj 2021 Haha, bardziej 23k subów i 400zł na miesiąc 😄 Za 2500 miesięcy zarobię swój pierwszy milion na YT! 😄 No czekam na tych sponsorów hehehe, pewnie do spamu trafiają ich wiadomości i dlatego ich nie widzę! 😄 1
Mortom Napisano 8 Maj 2021 Napisano 8 Maj 2021 (edytowane) Brain bracie... nie wiem jak u ciebie ale u mnie na spamie to same okazje: a to dostaje Bitcoiny których nie kopałem, a to propozycje szybkiego wzbogacenia lub wszelakiego rodzaju maści/piguły na powiększenie tego i tamtego, no i wisienka na torcie wciąż jakaś Pani Monika dopomina się abym wskoczył jej do łóżka. I tylko wrodzony marazm i brak chęci zatrzymują mnie przed zostaniem milionerem z parówą na 10m 😜 Tak więc mistrzu, miliony tylko czekają aż uchylisz drzwi i z uśmiechem na ustach wpuścisz ich rwący strumień do swojego portfela 🙂 P.S. Great content like always ! Edytowane 8 Maj 2021 przez Mortom 1 2
brain Napisano 8 Maj 2021 Autor Napisano 8 Maj 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Mortom napisał: Brain bracie... nie wiem jak u ciebie ale u mnie na spamie to same okazje: a to dostaje Bitcoiny których nie kopałem, a to propozycje szybkiego wzbogacenia lub wszelakiego rodzaju maści/piguły na powiększenie tego i tamtego, no i wisienka na torcie wciąż jakaś Pani Monika dopomina się abym wskoczył jej do łóżka. I tylko wrodzony marazm i brak chęci zatrzymują mnie przed zostaniem milionerem z parówą na 10m 😜 Tak więc mistrzu, miliony tylko czekają aż uchylisz drzwi i z uśmiechem na ustach wpuścisz ich rwący strumień do swojego portfela 🙂 P.S. Great content like always ! Haha, nie no taki wielki YTber i influencer jak ja (lol), dostaje tylko spam od sponsorów!! Na prawdę! 😄😄 Cytat Great content like always ! Thank you! I really appreciate! 😄 Edytowane 8 Maj 2021 przez brain 1 1
brain Napisano 11 Maj 2021 Autor Napisano 11 Maj 2021 (edytowane) Edytowane 11 Maj 2021 przez brain 6
brain Napisano 18 Maj 2021 Autor Napisano 18 Maj 2021 @Sebazx6r Cieszę się! Dzięki, będzie tego więcej! 🙂 3
Rekomendowane odpowiedzi