Napisano 16 Sierpień 20213 l witam prosze o pomoc jak moge wykonac wyciecia tekstu dokladnie nr Konta potrzebuje normalne tło ,jak to zrobic aby tło zostało oryginalnie kolor kartki bez numeru na zdjeciu w Photoshopie ?? foto nizej...
Napisano 17 Sierpień 20213 l https://www.photoup.net/learn/how-to-remove-unwanted-objects-using-photoshop
Napisano 17 Sierpień 20213 l ja to bym pomyslal jednak nad odpowiedziami w tym watku, wyglada jak pomoc w przestepstwie.
Napisano 17 Sierpień 20213 l Nie wiem o czym mówisz, przecież w każdym kursie dla początkujących zaczyna się od edycji faktur 😛
Napisano 17 Sierpień 20213 l Autor Godzinę temu, michalo napisał: https://www.photoup.net/learn/how-to-remove-unwanted-objects-using-photoshop ok dzieki sprawdze stronkę... 30 minut temu, KLICEK napisał: ja to bym pomyslal jednak nad odpowiedziami w tym watku, wyglada jak pomoc w przestepstwie. Sam admin a wykreca sie skoro tobie forum maja zamknac to niech nikt nie odpowiada ja to sie bawiłem w Photoshop dawno juz ,forum polskich jest garstka zaledwie co do tematu jest ten nr zbedny na tej kartce ..
Napisano 17 Sierpień 20213 l 1 godzinę temu, Jerry83 napisał: Sam admin a wykreca sie skoro tobie forum maja zamknac to niech nikt nie odpowiada ja to sie bawiłem w Photoshop dawno juz ,forum polskich jest garstka zaledwie co do tematu jest ten nr zbedny na tej kartce .. OK powazne pytanie: czy polski jest Twoim rodowitym jezykiem? Edytowane 17 Sierpień 20213 l przez EthicallyChallenged
Napisano 17 Sierpień 20213 l Ja to raczej potraktowałem jako edycja jakiegoś błędu w dokumencie, do którego nie mamy pliku źródłowego. Sam też usuwałem jakieś duperele ze skanów typy ścieżka z plikiem, błąd w dacie itp. A przestępcze działalności? Zwykle ktoś ma oryginał a ktoś ma kopie więc jakoś nie przyszło mi to do głowy.
Napisano 18 Sierpień 20213 l Nie dziwi, ze nie ma pliku zrodlowego do czegos co wyglada jak rachunek. Cholera wie czyj to rachunek - podmieni numer konta na swoje i ktos (moze jakas starsza osoba co i tak nie skuma ze to nie oryginal) myslac ze placi rachunek przeleje mu kaske. Skapna sie za miesiac, dwa jak im odlacza usluge, koles uda, ze on o niczym nie wie - ot ktos mu kaske wyslal, nie jego wina ze sie pomylili... Generalnie - jesli musze sie wysilac, zeby usprawiedliwic czyjes intencje to zwykle te intencje sa zle po prostu. Nie ma co udawac - jeszcze nie poznalem kogos kto by sie "bawil w Photoshop" zaczynajac od falszowania dokumentu dla zabawy a nie z zamiarem uzycia tego gdzies. Ban i tyle 😛 Edytowane 18 Sierpień 20213 l przez Nezumi