Napisano 16 Sierpie艅 20213 l witam prosze o pomoc jak moge wykonac聽 wyciecia tekstu dokladnie nr Konta potrzebuje normalne t艂o ,jak to zrobic aby t艂o聽 zosta艂o聽 oryginalnie kolor kartki聽 bez numeru聽 na zdjeciu聽w Photoshopie ?? foto nizej...
Napisano 17 Sierpie艅 20213 l https://www.photoup.net/learn/how-to-remove-unwanted-objects-using-photoshop
Napisano 17 Sierpie艅 20213 l ja to bym pomyslal jednak nad odpowiedziami w tym watku, wyglada jak pomoc w przestepstwie.聽
Napisano 17 Sierpie艅 20213 l Nie wiem o czym m贸wisz, przecie偶 w ka偶dym kursie dla pocz膮tkuj膮cych zaczyna si臋 od edycji faktur 馃槢 聽
Napisano 17 Sierpie艅 20213 l Autor Godzin臋 temu, michalo napisa艂: https://www.photoup.net/learn/how-to-remove-unwanted-objects-using-photoshop ok dzieki sprawdze stronk臋... 30 minut temu, KLICEK napisa艂: ja to bym pomyslal jednak nad odpowiedziami w tym watku, wyglada jak pomoc w przestepstwie.聽 Sam admin a wykreca sie skoro tobie forum maja zamknac to niech nikt nie odpowiada ja to sie bawi艂em w Photoshop dawno juz ,forum polskich jest garstka zaledwie co do tematu jest ten nr zbedny na tej kartce聽 ..
Napisano 17 Sierpie艅 20213 l 1 godzin臋 temu, Jerry83 napisa艂: Sam admin a wykreca sie skoro tobie forum maja zamknac to niech nikt nie odpowiada ja to sie bawi艂em w Photoshop dawno juz ,forum polskich jest garstka zaledwie co do tematu jest ten nr zbedny na tej kartce聽 .. OK powazne pytanie: czy polski jest Twoim rodowitym jezykiem? Edytowane 17 Sierpie艅 20213 l przez EthicallyChallenged
Napisano 17 Sierpie艅 20213 l Ja to raczej potraktowa艂em jako edycja jakiego艣 b艂臋du w dokumencie, do kt贸rego nie mamy pliku 藕r贸d艂owego.聽 Sam te偶 usuwa艂em jakie艣 duperele ze skan贸w typy 艣cie偶ka z plikiem, b艂膮d w dacie itp.聽 A przest臋pcze dzia艂alno艣ci? Zwykle kto艣 ma orygina艂 a kto艣 ma kopie wi臋c jako艣 nie przysz艂o mi to do g艂owy.聽
Napisano 18 Sierpie艅 20213 l Nie dziwi, ze nie ma pliku zrodlowego do czegos co wyglada jak rachunek. Cholera wie czyj to rachunek - podmieni numer konta na swoje i ktos (moze jakas starsza osoba co i tak nie skuma ze to nie oryginal) myslac ze placi rachunek przeleje mu kaske. Skapna sie za miesiac, dwa jak im odlacza usluge, koles uda, ze on o niczym nie wie - ot ktos mu kaske wyslal, nie jego wina ze sie pomylili... Generalnie - jesli musze sie wysilac, zeby usprawiedliwic czyjes intencje to zwykle te intencje sa zle po prostu. Nie ma co udawac - jeszcze nie poznalem kogos kto by sie "bawil w Photoshop" zaczynajac od falszowania dokumentu dla zabawy a nie z zamiarem uzycia tego gdzies. Ban i tyle 馃槢 Edytowane 18 Sierpie艅 20213 l przez Nezumi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto