Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

witam prosze o pomoc jak moge wykonac聽 wyciecia tekstu dokladnie nr Konta potrzebuje normalne t艂o ,jak to zrobic aby t艂o聽 zosta艂o聽 oryginalnie kolor kartki聽 bez numeru聽 na zdjeciu聽w Photoshopie ??

foto nizej...

IMG_20210816_192817.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wy艣wietle艅 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
  • Autor
Godzin臋 temu, michalo napisa艂:

ok dzieki sprawdze stronk臋...

30 minut temu, KLICEK napisa艂:

ja to bym pomyslal jednak nad odpowiedziami w tym watku, wyglada jak pomoc w przestepstwie.聽

Sam admin a wykreca sie skoro tobie forum maja zamknac to niech nikt nie odpowiada ja to sie bawi艂em w Photoshop dawno juz ,forum polskich jest garstka zaledwie co do tematu jest ten nr zbedny na tej kartce聽 ..

Napisano
1 godzin臋 temu, Jerry83 napisa艂:

Sam admin a wykreca sie skoro tobie forum maja zamknac to niech nikt nie odpowiada ja to sie bawi艂em w Photoshop dawno juz ,forum polskich jest garstka zaledwie co do tematu jest ten nr zbedny na tej kartce聽 ..

OK powazne pytanie: czy polski jest Twoim rodowitym jezykiem?

Edytowane przez EthicallyChallenged

Napisano

Ja to raczej potraktowa艂em jako edycja jakiego艣 b艂臋du w dokumencie, do kt贸rego nie mamy pliku 藕r贸d艂owego.聽 Sam te偶 usuwa艂em jakie艣 duperele ze skan贸w typy 艣cie偶ka z plikiem, b艂膮d w dacie itp.聽

A przest臋pcze dzia艂alno艣ci? Zwykle kto艣 ma orygina艂 a kto艣 ma kopie wi臋c jako艣 nie przysz艂o mi to do g艂owy.聽

Napisano

Nie dziwi, ze nie ma pliku zrodlowego do czegos co wyglada jak rachunek.
Cholera wie czyj to rachunek - podmieni numer konta na swoje i ktos (moze jakas starsza osoba co i tak nie skuma ze to nie oryginal) myslac ze placi rachunek przeleje mu kaske. Skapna sie za miesiac, dwa jak im odlacza usluge, koles uda, ze on o niczym nie wie - ot ktos mu kaske wyslal, nie jego wina ze sie pomylili...
Generalnie - jesli musze sie wysilac, zeby usprawiedliwic czyjes intencje to zwykle te intencje sa zle po prostu. Nie ma co udawac - jeszcze nie poznalem kogos kto by sie "bawil w Photoshop" zaczynajac od falszowania dokumentu dla zabawy a nie z zamiarem uzycia tego gdzies.
Ban i tyle 馃槢

Edytowane przez Nezumi

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci