agdybybyl Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Mój obraz i muzyka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho_Asnap Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Trochę przypomina mi to skrzyżowanie twórczości Cyriaka z estetyką gry Samorost. Jak teraz to porównuję to widzę, że nie do końca, ale odrazu miałem takie skojarzenie 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agdybybyl Posted November 12, 2022 Author Share Posted November 12, 2022 ...to jest poezja....!!!... a nie sranie tak jak chce podłość podśrednicy...!!!!...:)))... ale sad Ty to możesz wiedzieć manipulowany wnuczku....:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 (edited) Przyznam miejscami jest dość niepokojąco. Trochę ma to vibe starych demoscen z początku wieku - taki późny Beksiński w 3D, jeśli takie porównanie cię nie obraża 🙂 Przydało by się miejscami dopracować fizykę - znaczy symulacje. Nie zawadziło by też zrigować te manekiny i trochę je poruszyć, ale może chodziło o takie statyczne figury, więc się nie wtrącam. Trochę też nie czuje wściekłości - samotność TAK, przede wszystkim na warstwie dziękowej 🙂 Choć pod koniec miejscami jest wściekle więc w sumie jest i ona. Jak dla mnie to zbyt oniryczne - ale jestem zbyt mało kompetentnym odbiorcą aby oceniać tego typu utwory. Właśnie sie skapowałem że to post z 2021 xD Edited November 12, 2022 by Mortom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
norden Posted February 10 Share Posted February 10 Hah. Jak dobrze widziec ze tutaj wszystko po staremu ;] A co do animacji... Mysle ze z biegiem lat styl jest coraz bardziej dopracowany. Jakoscia Dziadku3d zaczynasz zachaczac o mainstream : ) pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted February 11 Share Posted February 11 @nordenA co sie staneło z twoim kanałem YT? Bo jakoś tak stanęło po 8 filmach. Czasu czy zapału brakło? 🙂 P.S. max3d to ostoja która przetrwa apokalipsę, post apo i nawet neo cywilizacje po niej! @adek wiecznie żywy i zdigitalizowany w świecye VR, będzie trzymał wieczną wartę, niczym ostatni Astarter, aby spuścizna wielu pokoleń grafików nie przepadła! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
norden Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) W dniu 11.02.2024 o 10:13, Mortom napisał(a): @nordenA co sie staneło z twoim kanałem YT? Bo jakoś tak stanęło po 8 filmach. Czasu czy zapału brakło? 🙂 P.S. max3d to ostoja która przetrwa apokalipsę, post apo i nawet neo cywilizacje po niej! @adek wiecznie żywy i zdigitalizowany w świecye VR, będzie trzymał wieczną wartę, niczym ostatni Astarter, aby spuścizna wielu pokoleń grafików nie przepadła! 🙂 Robienie co 2 tygodnie jednego filmu na youtube bylo dla mnie o wiele wiekszym wysilkiem niz praca z nadgodzinami w korpo. Zalozylem sobie 25-30 ujec prostych na film i robienie po 2 obrazki dziennie na warstwach i animowanie ich bylo dosyc ostra jazda... Wychodzilo ze dziennie zanim mozg ci siada masz moze z 3 godziny na ujecie ktore jeszcze trzeba wizualnie wymyslec... Nie dalem rady po 7-8 filmach tak z****. A zeby to pyklo trzebaby zrobic z 50-100 takich odcinkow i dopiero wtedy moze cos na tym zaczniesz zarabiac. Ale moge ci powiedziec ze pomysl nadal smiga w mojej glowie. Nie umarl. Ktoregos dnia do niego wroce bo mam dosyc duzo fajnych pomyslow ktore sobie zapisuje. Jak podejde do tego ponownie prawdopodobnie uzyje syntezatora text to speech i bede robil jeden na miesiac. Schemat i caly pipeline mam obcykany. pozdrawiam PS: I niech wam bedzie dane ;] trwac najdluzej. Edited February 12 by norden 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts