Jump to content

Wściekła samotność

agdybybyl

Recommended Posts

Przyznam miejscami jest dość niepokojąco. Trochę ma to vibe starych demoscen z początku wieku - taki późny Beksiński w 3D, jeśli takie porównanie cię nie obraża 🙂 Przydało by się miejscami dopracować fizykę - znaczy symulacje. Nie zawadziło by też zrigować te manekiny i trochę je poruszyć, ale może chodziło o takie statyczne figury, więc się nie wtrącam.
Trochę też nie czuje wściekłości - samotność TAK, przede wszystkim na warstwie dziękowej 🙂 Choć pod koniec miejscami jest wściekle więc w sumie jest i ona. Jak dla mnie to zbyt oniryczne - ale jestem zbyt mało kompetentnym odbiorcą aby oceniać tego typu utwory. 

Właśnie sie skapowałem że to post z 2021 xD

Edited by Mortom
  • kekw 1

Hah. Jak dobrze widziec ze tutaj wszystko po staremu ;]

A co do animacji... Mysle ze z biegiem lat styl jest coraz bardziej dopracowany. Jakoscia Dziadku3d zaczynasz zachaczac o mainstream : ) pozdrawiam.

@nordenA co sie staneło z twoim kanałem YT? Bo jakoś tak stanęło po 8 filmach. Czasu czy zapału brakło? 🙂 

P.S.
max3d to ostoja która przetrwa apokalipsę, post apo i nawet neo cywilizacje po niej! @adek wiecznie żywy i zdigitalizowany w świecye VR, będzie trzymał wieczną wartę, niczym ostatni Astarter, aby spuścizna wielu pokoleń grafików nie przepadła! 🙂 

• Haha 1

W dniu 11.02.2024 o 10:13, Mortom napisał(a):

@nordenA co sie staneło z twoim kanałem YT? Bo jakoś tak stanęło po 8 filmach. Czasu czy zapału brakło? 🙂 

P.S.
max3d to ostoja która przetrwa apokalipsę, post apo i nawet neo cywilizacje po niej! @adek wiecznie żywy i zdigitalizowany w świecye VR, będzie trzymał wieczną wartę, niczym ostatni Astarter, aby spuścizna wielu pokoleń grafików nie przepadła! 🙂 

Robienie co 2 tygodnie jednego filmu na youtube bylo dla mnie o wiele wiekszym wysilkiem niz praca z nadgodzinami w korpo. Zalozylem sobie 25-30 ujec prostych na film i robienie po 2 obrazki dziennie na warstwach i animowanie ich bylo dosyc ostra jazda... Wychodzilo ze dziennie zanim mozg ci siada masz moze z 3 godziny na ujecie ktore jeszcze trzeba wizualnie wymyslec... Nie dalem rady po 7-8 filmach tak z****. A zeby to pyklo trzebaby zrobic z 50-100 takich odcinkow i dopiero wtedy moze cos na tym zaczniesz zarabiac.

Ale moge ci powiedziec ze pomysl nadal smiga w mojej glowie. Nie umarl. Ktoregos dnia do niego wroce bo mam dosyc duzo fajnych pomyslow ktore sobie zapisuje. Jak podejde do tego ponownie prawdopodobnie uzyje syntezatora text to speech i bede robil jeden na miesiac. Schemat i caly pipeline mam obcykany. pozdrawiam

PS: I niech wam bedzie dane ;] trwac najdluzej.

Edited by norden
  • Like 1
  • Agree +1 1