spiritquake Napisano 5 Listopad 2021 Share Napisano 5 Listopad 2021 Jestem w C4D nowy i chciałbym zapytać czy ktoś może wie dlaczego nie mogę dodać keyframesow na time scale w opcjach projektu i dlaczego w ogóle nie działa? Chciałem zfreezowac jedną klatkę lub ewentualnie spowolnić projekt w danym momencie. Czy znacie może rozwiązanie jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnsonplaid Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec W Cinema 4D (C4D) kontrolowanie skali czasu i dodawanie klatek kluczowych skali czasu może być nieco trudne, ponieważ nie jest tak proste, jak klatki kluczowe innych atrybutów. Można jednak uzyskać efekt zamrożenia klatki lub spowolnienia projektu w danym momencie, stosując różne metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec I to jest AI o jakie nam chodziło! Pięknie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec 53 minuty temu, kengi napisał: I to jest AI o jakie nam chodziło! Pięknie. spotkamy się tutaj za 5 lat i zobaczy, zobaczy jak jak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec Kombinacja nazwy użytkownika "plaid" i koszula w kratę na awatarze mnie rozjebała, AI gra na płaszczyznach których my organiczni nawet nie postrzegamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec Nie mogę przestać się śmiać. "Bo ponieważ, stosując różne metody, poradzisz sobie 🤣". To jakaś ewolucja "było milion razy, użyj opcji szukaj, zamykam temat". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec Ej, @adek nam usunął 😞 Oddaj fartucha! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec teraz przez to cały wątek wygląda, jakbyśmy wszyscy byli botami i gadali bez sensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec oddaje fartucha, ale bana zostawiam XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi