dm_ Napisano 12 Listopad 2021 Napisano 12 Listopad 2021 Cześć. Będę wdzięczny za propozycje tanich tabletów do digital sculptingu dla kompletnego nowicjusza. Cena max. 200 zł, ale do 150 zł jeszcze lepiej. W takim przedziale rzuca się w oczy od razu XP-PEN Star G640 i pytanie czy jest to dobra opcja. Nie potrzeba żadnych fajerwerków ani pro funkcji ale coś prostego, taniego i w miarę sprawnego. Do tego będzie parowany z laptopem więc mniejsza przekątna nie będzie odstraszać. Tego XP-PENA polecają youtuberzy ale wolę się tutaj upewnić.
Kalberos Napisano 12 Listopad 2021 Napisano 12 Listopad 2021 huion 1060 plus. Uzywalem jakis czas i spisywal sie dobrze. Wygladem przypomina mojego starego intousa 4. Cena tableciku to 3 stowy. https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/akcesoria-komputerowe/tablety-graficzne/tablet-graficzny-huion-1060plus?gclid=CjwKCAiAvriMBhAuEiwA8Cs5lYcvJaHVzkc9KFUDgKyXUI6yiITGJHzyrsLKwkaAS9F2sXkkx7EoXRoC3sQQAvD_BwE 1
michalo Napisano 12 Listopad 2021 Napisano 12 Listopad 2021 Jasne, że spoko. Jeśli wybierasz spośród huion lub xp pen to możesz brać bo to żadne no-namey i może i średnia półka ale sztywna 😉 Imo Ja zaczynałem z pentagramem na baterię i dopóki nie zmieniłem na intuosa nie miałem żadnych negatywnych uczućdo niego. Także ten.. każdy tablet jako pierwszy będzie dobre 😉 1 1
dm_ Napisano 12 Listopad 2021 Autor Napisano 12 Listopad 2021 @Kalberos pojechałeś trochę, 3 stówy to nie opcja na taką cebulę jak ja 🙂 @michalo tak myślałem, ale bez takiej odpowiedzi ciężko się zdecydować na zakup. Dzięki wielkie za odpowiedzi.
Kalberos Napisano 12 Listopad 2021 Napisano 12 Listopad 2021 24 minuty temu, dm_ napisał: @Kalberos pojechałeś trochę, 3 stówy to nie opcja na taką cebulę jak ja 🙂 @michalo tak myślałem, ale bez takiej odpowiedzi ciężko się zdecydować na zakup. Dzięki wielkie za odpowiedzi. to sobie zrob zrzutke 😄 teraz sa w modzie każdy zebra hajs 1
blood_brother Napisano 12 Listopad 2021 Napisano 12 Listopad 2021 Szukaj używek. Link przykładowy, nie mój. https://allegro.pl/oferta/tablet-graficzny-huion-new-1060-plus-okazja-10865164382 1
Rekomendowane odpowiedzi