Pindarr Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Coz pomyslalem sobie ze trzeciej jush bitwy nie moge przegapic;).Tylko ten temat...living death.Moze to nie orginalne ale mi to sie kojarzy z Zombie.Zobaczymy co mi sie uda zdzialac.Jestem begginer takze prosze o wyrozumialosc.Na razie jest tyle. [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Jest OK :) z tego moze wyjsc niezly zombi ale narazie popracuj nad ustami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Jezeli narazie ejst tyle to jzu jest ok , cąłkiem niezły początek , fajniasto hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 taa...usta oraz ten nos...wyglada jak u swini...chyba ze on tak specjalnie jest uciety niby ze sie rozklada:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Tak wlasnie chodzilo mi o to ze po rozkladzie z nosa zostaje...hmm prawie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Maly update.Czekam na komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 hmmm... widze jakies dziwne zalamania siatki na grzbiecie nosa i na brzegach oczodolow... to tak jest celowo? nie wydaje mi sie... pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Jakim sposobem modelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
al3r Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Nie no, zombki pierwsza klasa!! A tak pozatym to jeszcze pare dziur w nich no i komplet zembow to glupio jak by mial, chociaz...? a sam nie wiem, ale glowka mi sie podoba, trzymaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 dolaczam sie do wypowiedzi Bomsa na temat zalamania siatki przy nosie...poza tym to juz lepiej...tylo pytanko...on bedzie mial skore? bo jesli tak to chyba zrobles za duze oczodoly bo bardziej przypomina teraz czaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Glowe robir NURBSami.Zalamania siatki poprawie,dziury w zebach -no nie wiem..Kurde nie wiem nachodza mnie mysli samobojcze jak mam poprawiac ta siatke.Jedno miejsce poprawie w dwoch innych sie skopie itd.Aha oczodoly no to w tych dziurach bedzie miesko w ktorym beda osadzone oczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 auc! wspolczuje tych NURBSow... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 no ząbki są hehe wow niesamowite hehe dobre to jest poboba mi sie hehe szczery usmiech jak z gry \"fantango \" czy cos takiego hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 jeku co wy chcecie od tych NURBSow? jesli czlowiek umie sie nimi dobrez poslugiwac to wcale nie jest trydno i mozna taki sam efekt otrzymac jak w Edit Poly... pozdrofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Piękną głowke zrobiłeś tą metodą, ja wręcz boję sie zabierac do robienia czegokolwiek Nurbsami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Maly updatcik.Kurde ludzie nie wiem czy ide w dobrym kierunku a tylko ja znam wlasciwa droge.Czekam na komentarze,oceny,porady,subtelne aluzje itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 hmm/...czy on czasem nie ma za dlugiego czola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Moim zdanie idziesz w jak najlepszym kierunku!! a czolo jest zdecydowanie za dlugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 witam ..kosci policzkowe sa jakies lewe,czy to ma tak byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Hello - no jakoś te kości policzkowe i oczodoły nieludzkie - ale chyba o to chodzi ;) Aha - mam dziwne wrażenie, że góra to goła czaszka a dół jest pokryty skórą ;) ale dla mnie bomba - Resident Evil rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teluumen Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Ta... Zombe to zazwyczaj martwi ludzie ktorych ktos niechybnie postawil back to life. Wiec buduj najpierw czlowieka a potem rob z niego martwiaka. Bo to wyglada jak scise tajne niemieckie experymenty z II WW. Ale zabki to ma jak w reklamach [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 He he tak sie sklada ze w dniu kiedy skonczylem robic glowe czlowiek(czlowiek wyglada iscie ludzko) w NURBSach dowiedzialem sie o bitwie.Male przerobki ciachnolem kilka kolumn i rzedow i jest to co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 oo teraz to mnie on zaczyna przerazc hehe powarznie boje sie go lekko hehe i ten brak policzka pomysłowe hehe prawdziy zombi z niego dorasta powarznie ale muszisz jeszcze poproacowac nad oczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 a ktore zkonczysz-jedno czy drugie?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Zaczolem myslec cos nad cialkiem do truposza.Niestey nie mialem nic na skladziku:D wiec musialem robic od poczatku.Na razie jest korpus ale praca w toku takze niedlugo beda konczyny.Ofkoz cialko trzeba jeszcze zabic takze kupa roboty przedemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 A z tym zakonczeniem to naprawde nie wiem,zobaczymy jak to bedzie szlo.Wszystko zalezy od czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 NO teraz to mnie rozwaliłes powarznie , superandzka klata , wogóle tak konkretna powarznie podoba mi sie ja do swojego musze zacząc robic klate hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Dodalem lapki ale kurde nie sa takie jakie bym chcial.Nie wiem dlaczego ale mi sie siatka kopie poprostu cos jej odbija i jush.No ale bede nad tym dalej pracowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Postaraj sie zrobic tak zeby na nim takie strzępki wisiały rozumiesz ? wiesz tak kawałki skóry i takie tam to bedzie dopiero ząbi hehe fajniebybyłojakby na głowiek miał przez połowe czoła takie gogle , napewno wiesz oco mi chodzi takie jak do nurkowania te małe albo takie copiloci kiedsy nosili hehe ale wypas by był co nie ? Powodzenia człowiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 nie wiem czy to na sorku to jest klata czy co?..bo jesli klata to torche chyba jest za nisko usytowana...a pzoa tym to qlll:)) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 No umowmy sie ze to strzepki klaty wisza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 =a mozesz dac zwykly render tzn bz tych ciemnych reczy? chjcesz cos ukryc?:]:D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Nie no jasne ze nie.Macie co chcecie.Nawet plery dorzucilem(wczesniej nie bylo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 ahhaha dzieki :D:D:[piwo][spox]...tylo moglbys troche przynajmniej minimalnie dac ksztalty tej kalsty...:))...i te plecy troche dziwne grutki..ale chyba render bdzie z przodu wiec to malo wazne prawda?;] pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OgOtaY Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 Witam Twoja postać jak dla mnie jest zbyt niedopracowana. W budowie głowy brakuje odpowiednich proporcji i wypracowania detali. Podobnie korpus. Pomijając już fakt, że z niewiadomych przyszyn masz strasznie nierówną siatkę, to brakuje w niej wielu szczegółów anatomicznych. Myślę, że takich detali jak mięśnie, czy większe załamania (fałdy) ciala nie da się zrobić przy pomocy textury. Generalnie, zachęcam Cie do uważnego przyjrzenia się swojej pracy i poprawienia wielu rzeczy. Serdeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi