Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Coz pomyslalem sobie ze trzeciej jush bitwy nie moge przegapic;).Tylko ten temat...living death.Moze to nie orginalne ale mi to sie kojarzy z Zombie.Zobaczymy co mi sie uda zdzialac.Jestem begginer takze prosze o wyrozumialosc.Na razie jest tyle.

[Edited on 9-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm... widze jakies dziwne zalamania siatki na grzbiecie nosa i na brzegach oczodolow...

to tak jest celowo? nie wydaje mi sie...

pozdroofki

Napisano

Nie no, zombki pierwsza klasa!! A tak pozatym to jeszcze pare dziur w nich no i komplet zembow to glupio jak by mial, chociaz...? a sam nie wiem, ale glowka mi sie podoba, trzymaj tak dalej.

Napisano

dolaczam sie do wypowiedzi Bomsa na temat zalamania siatki przy nosie...poza tym to juz lepiej...tylo pytanko...on bedzie mial skore? bo jesli tak to chyba zrobles za duze oczodoly bo bardziej przypomina teraz czaszke

Napisano

Glowe robir NURBSami.Zalamania siatki poprawie,dziury w zebach -no nie wiem..Kurde nie wiem nachodza mnie mysli samobojcze jak mam poprawiac ta siatke.Jedno miejsce poprawie w dwoch innych sie skopie itd.Aha oczodoly no to w tych dziurach bedzie miesko w ktorym beda osadzone oczy..

Napisano

no ząbki są hehe wow niesamowite hehe dobre to jest poboba mi sie hehe szczery usmiech jak z gry \"fantango \" czy cos takiego hihi

Napisano

jeku co wy chcecie od tych NURBSow? jesli czlowiek umie sie nimi dobrez poslugiwac to wcale nie jest trydno i mozna taki sam efekt otrzymac jak w Edit Poly...

pozdrofki

Napisano

Maly updatcik.Kurde ludzie nie wiem czy ide w dobrym kierunku a tylko ja znam wlasciwa droge.Czekam na komentarze,oceny,porady,subtelne aluzje itd.

Napisano

Hello - no jakoś te kości policzkowe i oczodoły nieludzkie - ale chyba o to chodzi ;)

Aha - mam dziwne wrażenie, że góra to goła czaszka a dół jest pokryty skórą ;)

ale dla mnie bomba - Resident Evil rulez

Napisano

Ta... Zombe to zazwyczaj martwi ludzie ktorych ktos niechybnie postawil back to life. Wiec buduj najpierw czlowieka a potem rob z niego martwiaka. Bo to wyglada jak scise tajne niemieckie experymenty z II WW. Ale zabki to ma jak w reklamach [rotfl2]

Napisano

He he tak sie sklada ze w dniu kiedy skonczylem robic glowe czlowiek(czlowiek wyglada iscie ludzko) w NURBSach dowiedzialem sie o bitwie.Male przerobki ciachnolem kilka kolumn i rzedow i jest to co jest.

Napisano

oo teraz to mnie on zaczyna przerazc hehe powarznie boje sie go lekko hehe

i ten brak policzka pomysłowe hehe prawdziy zombi z niego dorasta powarznie ale muszisz jeszcze poproacowac nad oczkami

Napisano

Zaczolem myslec cos nad cialkiem do truposza.Niestey nie mialem nic na skladziku:D wiec musialem robic od poczatku.Na razie jest korpus ale praca w toku takze niedlugo beda konczyny.Ofkoz cialko trzeba jeszcze zabic takze kupa roboty przedemna.

Napisano

NO teraz to mnie rozwaliłes powarznie , superandzka klata , wogóle tak konkretna powarznie podoba mi sie ja do swojego musze zacząc robic klate hehe

Napisano

Dodalem lapki ale kurde nie sa takie jakie bym chcial.Nie wiem dlaczego ale mi sie siatka kopie poprostu cos jej odbija i jush.No ale bede nad tym dalej pracowal.

Napisano

Postaraj sie zrobic tak zeby na nim takie strzępki wisiały rozumiesz ? wiesz tak kawałki skóry i takie tam to bedzie dopiero ząbi hehe fajniebybyłojakby na głowiek miał przez połowe czoła takie gogle , napewno wiesz oco mi chodzi takie jak do nurkowania te małe albo takie copiloci kiedsy nosili hehe ale wypas by był co nie ?

Powodzenia człowiek :)

Napisano

nie wiem czy to na sorku to jest klata czy co?..bo jesli klata to torche chyba jest za nisko usytowana...a pzoa tym to qlll:))

[piwo]

Napisano

ahhaha dzieki :D:D:[piwo][spox]...tylo moglbys troche przynajmniej minimalnie dac ksztalty tej kalsty...:))...i te plecy troche dziwne grutki..ale chyba render bdzie z przodu wiec to malo wazne prawda?;]

pzodro[piwo]

Napisano

Witam

Twoja postać jak dla mnie jest zbyt niedopracowana. W budowie głowy brakuje odpowiednich proporcji i wypracowania detali. Podobnie korpus. Pomijając już fakt, że z niewiadomych przyszyn masz strasznie nierówną siatkę, to brakuje w niej wielu szczegółów anatomicznych. Myślę, że takich detali jak mięśnie, czy większe załamania (fałdy) ciala nie da się zrobić przy pomocy textury.

Generalnie, zachęcam Cie do uważnego przyjrzenia się swojej pracy i poprawienia wielu rzeczy.

Serdeczności.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności