Napisano 26 Maj 20222 l Nie wiem czy to podchodzi pod newsa, ale co tam. Oglądaliście 3 sezon Love, Death & Robots na Netflixie? Jak na mnie, to ogromne wrażenie zrobił ostatni odcinek z głuchym rycerzem - Jibaro. Nie jestem do końca pewny czy wszystko tam jest CG ale animacja wyszła ciekawie. Ogólnie cały sezon mi się podobał, a wam? Są tu jeszcze jakieś ludki co oglądały wyżej wymienioną serię?
Napisano 26 Maj 20222 l Alberto Mielgo na 100% zmiotl konkurencje z planszy 😄 ACZKOLWIEK ogladalem dopiero pierwszy odcinek i byl mocno meh 😄 te koty na koncu krindzowa 🙂
Napisano 26 Maj 20222 l Autor Nom akurat pierwszy odcinek to takie MEH 🙂 I jako zachęcacz na wstęp słabo sprzedaje sezon.
Napisano 26 Maj 20222 l Ja póki co oglądnąłem 2 odcinki - pierwszy też mnie przynudził, ale drugi już bardzo fajny:)
Napisano 26 Maj 20222 l Oglądałem wszystkie 3 sezony. Ten trzeci chyba lepszy od drugiego, ale pierwszy i tak nadal dla mnie nie do prześcignięcia. Co do odcinków to mi najbardziej chyba podobał się ten z potworem na statku i oddziałem, który miał odbić zakładnika w jaskini. Jeśli chodzi o roboty z pierwszego odcinka, to zdecydowanie bardziej podobał mi się ich odcinek z pierwszego sezonu.
Napisano 4 Czerwiec 20222 l Obejrzałem i jak dla mnie fajny. Oczywiście 1 sezon najlepszy ale 3 daje radę. Jak zwykle są lepsze i gorsze odcinki, ale w sumie to taka krótka forma, że szybko się ogląda 🙂