Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy to podchodzi pod newsa, ale co tam. Ogl膮dali艣cie 3 sezon聽Love, Death & Robots na Netflixie?
Jak na mnie, to ogromne wra偶enie zrobi艂 ostatni odcinek z g艂uchym rycerzem - Jibaro. Nie jestem do ko艅ca pewny czy wszystko tam jest CG ale animacja wysz艂a ciekawie.

Og贸lnie ca艂y sezon mi si臋 podoba艂, a wam? S膮 tu jeszcze jakie艣 ludki co ogl膮da艂y wy偶ej wymienion膮 seri臋?聽

• Odpowiedzi 5
  • Wy艣wietle艅 650
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja p贸ki co ogl膮dn膮艂em 2 odcinki - pierwszy te偶 mnie przynudzi艂, ale drugi ju偶 bardzo fajny:)

• Ogl膮da艂em wszystkie 3 sezony. Ten trzeci chyba lepszy od drugiego, ale pierwszy i tak nadal dla mnie nie do prze艣cigni臋cia. Co do odcink贸w to mi najbardziej chyba podoba艂 si臋 ten z potworem na statku

• Obejrza艂em i jak dla mnie fajny. Oczywi艣cie 1 sezon najlepszy ale 3 daje rad臋. Jak zwykle s膮 lepsze i gorsze odcinki, ale w sumie to taka kr贸tka forma, 偶e szybko si臋 ogl膮da 馃檪

Napisano
  • Autor

Nom akurat pierwszy odcinek to takie MEH 馃檪聽I jako zach臋cacz na wst臋p s艂abo sprzedaje sezon.

Napisano

Ja p贸ki co ogl膮dn膮艂em 2 odcinki - pierwszy te偶 mnie przynudzi艂, ale drugi ju偶 bardzo fajny:)

Napisano

Ogl膮da艂em wszystkie 3 sezony. Ten trzeci chyba lepszy od drugiego, ale pierwszy i tak nadal dla mnie nie do prze艣cigni臋cia. Co do odcink贸w to mi najbardziej chyba podoba艂 si臋 ten z potworem na statku i oddzia艂em, kt贸ry mia艂 odbi膰 zak艂adnika w jaskini. Je艣li chodzi o roboty z pierwszego odcinka, to zdecydowanie bardziej podoba艂 mi si臋 ich odcinek z pierwszego sezonu.

Napisano

Obejrza艂em i jak dla mnie fajny. Oczywi艣cie 1 sezon najlepszy ale 3 daje rad臋. Jak zwykle s膮 lepsze i gorsze odcinki, ale w sumie to taka kr贸tka forma, 偶e szybko si臋 ogl膮da 馃檪

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci