Napisano 2 Czerwiec 20222 l Cześć, na studiach wykonujemy retopologię. Kontynuuje to co zaczęłam, ale nie działa mi prawidłowo G na klawiaturze, zamiast przesuwać to robi to co E czyli kolejną krawędź. Natomiast po zaznaczeniu kilku krawędzi, E nie działa na cały plain a same krawędzie dodaje. Coś da się z tym zrobić czy najlepiej od nowa zacząć? Edytowane 3 Czerwiec 20222 l przez kuchihige
Napisano 2 Czerwiec 20222 l Osobiście nigdy się nie spotkałem z takim problemem... Pracujesz na gołym Blenderze bez żadnych addonów? Która wersja? Sprawdź jeszcze w ustawieniach czy Ci się coś nie pozmieniało: Edytowane 2 Czerwiec 20222 l przez RaVirr
Napisano 2 Czerwiec 20222 l Autor 1 minutę temu, RaVirr napisał: Osobiście nigdy się nie spotkałem z takim problemem... Pracujesz na gołym Blenderze bez żadnych addonów? Która wersja? Wersja 3.1.2 z Draw Xray addonem
Napisano 2 Czerwiec 20222 l Teraz, kuchihige napisał: Wersja 3.1.2 z Draw Xray addonem Ten addon raczej nie ma nic do rzeczy, ale spróbuj go wyłączyć i sprawdź co się dzieje. Ten sam problem występuje w nowym pliku?
Napisano 2 Czerwiec 20222 l Autor W nowym pliku już działa normalnie, więc chyba zacznę od nowa. A jak wyłączam Addon w starym to przynajmniej nic nie widzę aby się coś zmieniało.
Napisano 2 Czerwiec 20222 l 1 minutę temu, kuchihige napisał: W nowym pliku już działa normalnie, więc chyba zacznę od nowa. A jak wyłączam Addon w starym to przynajmniej nic nie widzę aby się coś zmieniało. Nie no, nie zaczynaj od nowa tylko wszystko chamsko skopiuj z jednego pliku do drugiego 😄 O ile to nie problem z samym modelem to powinno zadziałać 😉
Napisano 2 Czerwiec 20222 l Autor Oki, dziękuje zadziałało 😁 Edytowane 2 Czerwiec 20222 l przez kuchihige