Napisano 30 Lipiec 20222 l Witam. Nie chce mi się wgrywać pojedynczych projektów więc daje link do portfolio na dribbble. https://dribbble.com/pieczynski
Napisano 8 Sierpień 20222 l Autor Tylko bez heheszków prosze. Moja propozycja logotypu dla Coca-Coli.
Napisano 9 Sierpień 20222 l no wlasnie ta colawka nawet tez mi siedzi 🙂 taka troche w stylu cupheadowym 😄 (nie wiem czemu)
Napisano 9 Sierpień 20222 l Autor Dzięki chłopaki. Małe szanse na to, że Coca-cola zmieni swój logotyp ale chce dokonać niemożliwego.
Napisano 14 Wrzesień 20222 l Autor Dalsze zmagania z logotypem cocacoli. Która wersja wydaje wam się najlepsza?
Napisano 3 Listopad 20222 l Autor Rozwijam, aktualizuje portfolio: projektowanie logo Edytowane 3 Listopad 20222 l przez michal1
Napisano 26 Maj 20231 r Autor W dniu 10.01.2023 o 11:39, MaxymilianMax napisał(a): Nie inwestowałbym energi i czasu w ulepszanie logo cocacoli bo to najgorszy, najbardziej szkodliwy, toksyczny nie-alkoholowy płyn jaki przytrafił sie ludzkosci.. i trując szkodząc ludziom zarobili miliardy na tym... a wielu ludzi bezmyslnie wlewa go w siebie.. Wiec po co im ulepszać logo by jescze wiecej tego badziewia sprzedawano? A moze jestes jednym z uzależnionych od niego ze chcesz im pomóc? 😄 Ta masz racje. I tak było pewne, że cocacola nie zmieni swojego logo, to było bardziej dla fanu robione chyba sam nie wiem takie miałem natchnienie żeby wyznaczyć nowe trendy na dribbble i udało się haha. Dzieki za uwagę 😄
Napisano 27 Maj 20231 r Super logosik dla coli! Ma taki troche feeling lat 60. Jak dla mnie bardzo oldschoolowy a zatem bardzo na plus. Zwlaszcza w czasach, gdzie za dobre logo uwaza sie napis jakims fontem sans serif...
Napisano 30 Maj 20231 r Autor W dniu 27.05.2023 o 10:05, Nezumi napisał(a): Super logosik dla coli! Ma taki troche feeling lat 60. Jak dla mnie bardzo oldschoolowy a zatem bardzo na plus. Zwlaszcza w czasach, gdzie za dobre logo uwaza sie napis jakims fontem sans serif... Dzięki za miłe słowo. 😀 Dobra miały tutaj być zamieszczane najlepsze moje logosy to dodam kilka, które ja uważam za najbardziej udane z moich wszystkich 11 lat zabawy z logo. Więcej można zobaczyć na: grafik freelancer Edytowane 30 Maj 20231 r przez michal1
Napisano 30 Maj 20231 r Powiem tak - jakbym chcial jakis logos to bym sie do Ciebie zglosil. Alpaca zajebista, whats for lunch ogien. Tylko we flipie jedna rzecz mi nie lezy. Ta chmurka tam gdzie sie lacza kawalki puzzli maja to takie wciecie jakby. Osobiscie wolalbym idealny ksztalt tego dymka bez tych wciec na brzegu. Reszta tez spoczko - Deremis i monogramy 👌
Napisano 30 Maj 20231 r Autor 55 minut temu, Nezumi napisał(a): Powiem tak - jakbym chcial jakis logos to bym sie do Ciebie zglosil. Alpaca zajebista, whats for lunch ogien. Tylko we flipie jedna rzecz mi nie lezy. Ta chmurka tam gdzie sie lacza kawalki puzzli maja to takie wciecie jakby. Osobiscie wolalbym idealny ksztalt tego dymka bez tych wciec na brzegu. Reszta tez spoczko - Deremis i monogramy 👌 Dzięki!
Napisano 9 Lipiec 20231 r Autor Kilka nowych prac z zagranicznych konkursów. Jeśli ktoś interesuje się projektowaniem logo to zapraszam do polubienia mojego nowego fanpage'a na fb. https://www.facebook.com/PieczynskiProjektowanieLogo
Napisano 5 Styczeń 20241 r Autor Zaprojektowałem nowy krój pisma. Może komuś się przyda. Krój posiada polskie znaki. Więcej można się dowiedzieć pod tym linkiem i przetestować sobie: https://creativemarket.com/michal1/25433171-Progress-font-family Edytowane 5 Styczeń 20241 r przez michal1