Napisano 30 Lipiec 20222 l Witam. Nie chce mi si臋 wgrywa膰 pojedynczych projekt贸w wi臋c daje link do portfolio na dribbble. https://dribbble.com/pieczynski
Napisano 8 Sierpie艅 20222 l Autor Tylko bez heheszk贸w prosze. Moja propozycja logotypu dla Coca-Coli.
Napisano 9 Sierpie艅 20222 l no wlasnie ta colawka nawet tez mi siedzi 馃檪聽taka troche w stylu cupheadowym 馃槃 (nie wiem czemu)聽
Napisano 9 Sierpie艅 20222 l Autor Dzi臋ki ch艂opaki. Ma艂e szanse na to, 偶e Coca-cola zmieni sw贸j logotyp ale chce dokona膰 niemo偶liwego.
Napisano 14 Wrzesie艅 20222 l Autor Dalsze zmagania z logotypem cocacoli. Kt贸ra wersja wydaje wam si臋 najlepsza?
Napisano 3 Listopad 20222 l Autor Rozwijam, aktualizuje portfolio:聽projektowanie logo Edytowane 3 Listopad 20222 l przez michal1
Napisano 26 Maj 20231 r Autor W dniu 10.01.2023 o 11:39, MaxymilianMax napisa艂(a): Nie inwestowa艂bym energi i czasu w ulepszanie logo cocacoli bo to najgorszy, najbardziej szkodliwy, toksyczny nie-alkoholowy p艂yn jaki przytrafi艂 sie ludzkosci.. i truj膮c szkodz膮c ludziom zarobili miliardy na tym...聽 a wielu ludzi bezmyslnie wlewa go w siebie.. Wiec po co im ulepsza膰 logo by jescze wiecej tego badziewia sprzedawano? A moze jestes jednym z uzale偶nionych od niego ze chcesz im pom贸c? 馃槃 Ta masz racje. I tak by艂o pewne, 偶e cocacola nie zmieni swojego logo, to by艂o bardziej dla fanu robione chyba sam nie wiem takie mia艂em natchnienie 偶eby wyznaczy膰 nowe trendy na dribbble i uda艂o si臋 haha. Dzieki za uwag臋 馃槃
Napisano 27 Maj 20231 r Super logosik dla coli! Ma taki troche feeling lat 60. Jak dla mnie bardzo oldschoolowy a zatem bardzo na plus. Zwlaszcza w czasach, gdzie za dobre logo uwaza sie napis jakims fontem sans serif...
Napisano 30 Maj 20231 r Autor W dniu 27.05.2023 o 10:05, Nezumi napisa艂(a): Super logosik dla coli! Ma taki troche feeling lat 60. Jak dla mnie bardzo oldschoolowy a zatem bardzo na plus. Zwlaszcza w czasach, gdzie za dobre logo uwaza sie napis jakims fontem sans serif... Dzi臋ki za mi艂e s艂owo. 馃榾 Dobra mia艂y tutaj by膰 zamieszczane najlepsze moje logosy to dodam kilka, kt贸re ja uwa偶am za najbardziej udane z moich wszystkich 11 lat zabawy z logo. Wi臋cej mo偶na zobaczy膰 na: grafik freelancer Edytowane 30 Maj 20231 r przez michal1
Napisano 30 Maj 20231 r Powiem tak - jakbym chcial jakis logos to bym sie do Ciebie zglosil. Alpaca zajebista, whats for lunch ogien. Tylko we flipie jedna rzecz mi nie lezy. Ta chmurka tam gdzie sie lacza kawalki puzzli maja to takie wciecie jakby. Osobiscie wolalbym idealny ksztalt tego dymka bez tych wciec na brzegu. Reszta tez spoczko - Deremis i monogramy 馃憣
Napisano 30 Maj 20231 r Autor 55 minut temu, Nezumi napisa艂(a): Powiem tak - jakbym chcial jakis logos to bym sie do Ciebie zglosil. Alpaca zajebista, whats for lunch ogien. Tylko we flipie jedna rzecz mi nie lezy. Ta chmurka tam gdzie sie lacza kawalki puzzli maja to takie wciecie jakby. Osobiscie wolalbym idealny ksztalt tego dymka bez tych wciec na brzegu. Reszta tez spoczko - Deremis i monogramy 馃憣 Dzi臋ki!
Napisano 9 Lipiec 20231 r Autor Kilka nowych prac z zagranicznych konkurs贸w. Je艣li kto艣 interesuje si臋 projektowaniem logo to zapraszam do polubienia mojego nowego fanpage'a na fb. https://www.facebook.com/PieczynskiProjektowanieLogo
Napisano 5 Stycze艅 20241 r Autor Zaprojektowa艂em nowy kr贸j pisma. Mo偶e komu艣 si臋 przyda. Kr贸j posiada polskie znaki. Wi臋cej mo偶na si臋 dowiedzie膰 pod tym linkiem i przetestowa膰 sobie: https://creativemarket.com/michal1/25433171-Progress-font-family Edytowane 5 Stycze艅 20241 r przez michal1
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto