ronin Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 Świetne tekstury i modeling. Czekamy na więcej.
campo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Zdecydowanie na tak, bardzo mi sie podoba model, tekstury (te starcia metalu) - po prostu to jest to, co lubie. Nie podoba mi sie, ze tak to zostawiles. Ok, model jest skonczony, ale pokazanie go po prostu na fragmencie ladowiska... nie to, ze zle, ale uwazam, ze szkoda taki model \"zostawic\" w ten sposob. Pomysl nad jakas scenka do tego. Moze jakies futurystyczne miasto i on lecacy, kolorowe swiatla (widzi mi sie BladRunner), moze jakas walka - nie wiem, wymyslam teraz na biezaco. Ale cos w tym stylu.
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 wiec \"wujku\"...juz tyle pisalem w Twoim WiPie wiec tutaj brak mi slow....zostawie tylko obrazki... [spox][piwo][boje się]:D pozdro
uncle Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 campo, wiem mialem wiele wizji co do otoczenia, chcialem zrobic albo hangar albo szczyt wierzowca, tez z wieloma detalami, ale moj komputer juz mowil nie w polowie modelowaania , a robienie kabiny to dla niego byla juz wielka meczarnia, co jakies 5min musialem rpzerywac prace i czekac az skonczy cos tam obliczac (co mu zabieralo ok 30-60sec) to troche meczace sie robilo :\\ thnx za komentarze :d
Gab3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo] Dluga droga i ladny wynik :D Szkoda ze Wroclaw bo moznaby zrealizowac [piwo]
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo].....(chlopak juz pewnie nie zyje z przepicia)
uncle Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 na browara ja zawsze chetny [piwo][piwo][piwo]:D
SCORPI Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 ii tam wolny model więc normalka :) ja sie doczepie braku drobin prochu na karabinku i braku załamań swiatła na szybie :) i tego jeszcze żę tyna nóżka za bardzo na przód wysunięta.. sprawia wrazenie jakby sie miało wywrócić :P i zapomniałeś nałożyć mapy na jeden z obiektów :) nio i jescze karabinek też chyba nie ma mapy... Brak świateł pozycyjnych! nie będzie świecieć :( [Edited on 8-4-2003 by SCORPI]
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 ehh SCORPI...u Ciebie to wszystko idealne msui byc :P:PP[piwo]
Gość Jelwa Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Witam pozdrawiam gratuluje[rotfl] fajnie by bylo zobaczyc jak lata. Keep on maxing[lol]
MeG Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 swietne textury i modeling jestem pod wrazeniem !!! [piwo] i trzymaj tak dalej !!!
NeZik Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 model jak z bajki jak bym kcial umieć tak modelować wielki szacun 4 ju :D
Rekomendowane odpowiedzi