Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 497
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

napisałem dużego posta i mi skasowało kuuurr 😕 

6 hours ago, michalo said:

Startujesz? Ciekawy jestem progressu

nie, nie będę miał czasu na to, już nie mam.

Hudego nie używałem z rok więc jest regres 

zrobiłem takie gónienko ale czułem się jak kaleka, dużo zapomniałem i do tego glitche i błąd z alokacją pamięci gpu i już mi się całkiem odleciało nawet robić coś całkiem na odwal  

Napisano
  • Autor
4 hours ago, michalo said:

No szkoda trochę ale spoko, rozumiem cię 🙂

No wczoraj tj dzisiaj poszedłem spać chwilę przed 5 więc jakbym sobie tak codziennie dołożył jeszcze ten daily challange to bym nie przeżył a wygrałbym najwyżej koszulkę 😛 

Tą animacje rednerowaem dwa razy bo za pierwszym nie wzięło pod uwagę animacje kamery i wszystko się renderowało jak na statycznej, potem nic nie zmieniałem i po zresetowaniu hudego zdenerwowało się poprawnie. Więc mało zachęcające glitche. 

Dadatkwo przed rednerem mam 18,5 gb wolnego vramu i podczas renderignu cały niemal idzie na render i klatka referuje się nawet 3 min czyli już drugi rok idzie problemów z alokacją pamięci a taka scena to powinna się rednerować spokojnie poniżej minuty na 4090 

No i sporo ludzi ma podobne  problemy i narzeka na redshifta w szczególności po przejęciu prze maxoan, trzeba będzie się na coś przysiąc ale za bardzo nie ma na co 😕

Akurat od razu mi się wyświetliło na twietrze coś na temat i tutaj w komentarzach podobne głosy i źle to świadczy o redshifcie i przyszłości