martin-flash Napisano Poniedziałek o 21:40 Napisano Poniedziałek o 21:40 Jak zaimportować t3d model do 3ds MAX? Szukałem converterów i nie znalazłem. Please help.
Nezumi Napisano Poniedziałek o 22:55 Napisano Poniedziałek o 22:55 Sproboj przepuscic przez Blendera. Tu jest plugin do tych t3d dla Blendera: https://github.com/AntiSol/blender_t3d Ogolnie jak w jakims egzotycznym formacie cos jest to szansa na otwarcie tego przez jakies dziwne importery w B3D jest calkiem spora. Nie znam, nie probowalem, nie zblizam sie do Blendera nawet wiec jak nie dziala to nie pytaj 😉 Tak tylko wyszukalem na szybko.
martin-flash Napisano Wtorek o 11:53 Autor Napisano Wtorek o 11:53 Także nie chcę zaśmiecać sobie systemu Blenderem. Muszę szukać dalej. Lub może któryś z forumowiczówmi to przepuści przez Blemndera?
kengi Napisano Wtorek o 12:51 Napisano Wtorek o 12:51 Można pobrać wersję portable Blendera w zipie, nie musisz nic instalować/zaśmiecać, po operacji możesz go usunąć i zapomnieć o tym upokorzeniu ;P. 1
Rekomendowane odpowiedzi