Napisano Piątek o 16:533 dn Próba wymodelowania portretu Cary Delevingne. Blender, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag. Prackę zacząłem kilka lat temu, teraz wyczyściłem to i owo i uznaję za skończoną. Edytowane Niedziela o 06:012 dn przez jakubziom
Napisano Piątek o 17:053 dn Do czego docelowo będzie użyty ten model? Ja bym jeszcze posiedział, myślę, że jeszcze sporo możnaby ugrać kilkoma dupogodzinami.
Napisano Piątek o 17:283 dn Autor Postaram się posiedzieć, jeśli znajdę trochę czasu, teraz trochę sztywna jest rzeczywiście (i brak tekstury na szyi, to co mi się rzuciło w oczy)
Napisano Piątek o 18:193 dn Podobieństwo jest, bo wiedziałem kto od razu, ale wygląda tak trochę jakby po dwóch latach w Bułgarii :]Trochę bym jej wygładził twarz, bo wygląda dla mnie jakby miała zaciśnięte zęby tak, że szkliwo pęką. Podwójny podbródek też bym zlikwidował.
Napisano Sobota o 13:003 dn Autor Postarałem się wziąć pod uwagę feedback, tyle co mogłem zrobić bez wchodzenia do zbrusha.Trochę pulchna wyszła, ale bym musiał całość przerzeźbiać żeby to naprawić Edytowane Niedziela o 03:152 dn przez jakubziom