Napisano 30 Maj30 Maj Próba wymodelowania portretu Cary Delevingne. Blender, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag. Prackę zacząłem kilka lat temu, teraz wyczyściłem to i owo i uznaję za skończoną. Edytowane Niedziela o 06:015 dn przez jakubziom
Napisano 30 Maj30 Maj Do czego docelowo będzie użyty ten model? Ja bym jeszcze posiedział, myślę, że jeszcze sporo możnaby ugrać kilkoma dupogodzinami.
Napisano 30 Maj30 Maj Autor Postaram się posiedzieć, jeśli znajdę trochę czasu, teraz trochę sztywna jest rzeczywiście (i brak tekstury na szyi, to co mi się rzuciło w oczy)
Napisano 30 Maj30 Maj Podobieństwo jest, bo wiedziałem kto od razu, ale wygląda tak trochę jakby po dwóch latach w Bułgarii :]Trochę bym jej wygładził twarz, bo wygląda dla mnie jakby miała zaciśnięte zęby tak, że szkliwo pęką. Podwójny podbródek też bym zlikwidował.
Napisano 31 Maj31 Maj Autor Postarałem się wziąć pod uwagę feedback, tyle co mogłem zrobić bez wchodzenia do zbrusha.Trochę pulchna wyszła, ale bym musiał całość przerzeźbiać żeby to naprawić Edytowane Niedziela o 03:155 dn przez jakubziom