Napisano 22 godziny temu22 godz M3GAN 2.0 | CONCEPT CARHej,Wracam na forum po kilku latach przerwy :)Przez te ostatnie parę lat stworzyłem wiele projektów, ale na dobry nowy(stary)początek wrzucam mój najnowszy concept car do filmu M3GAN 2.0Dodałem też opis który pojawia się w innych miejscach.Tak w skrócie...Rok temu rozpocząłem współpracę ze studiem filmowym i zacząłem pracę nad konceptem.Praca nad nad tym autem trwała cztery miesiące.W trakcie pracy nad projektem miałem okazje pracować z reżyserem Gerardem Johnstonem.Ogólnie praca nad tym filmem była ciekawym wyzwaniem i sprawiła mi wiele satysfakcji.Mam nadzieję, że auto przypadnie wam do gustu.W planie jeszcze zrobienie renderów w innym kolorze oraz studio, ale to będzie zależało od czasu.Tutaj link do ArtStation:https://www.artstation.com/artwork/rlNBO5Realizuję kolejne dwa projekty filmowe więc w niedalekiej przyszłości dodam tu coś jeszcze ;)Pozdrawiam| M3GAN 2.0 | CAR DESIGN | FILM |A year ago, I had the opportunity to begin work on the project for the film M3GAN 2.0.The film featured chase scenes featuring a supercar.The film's director decided not to usea real-life car.So we designed our own super car.The car was intended to look retro-futuristic, and luxurious.The interior of the car is a real physical model that you can see in the movie.The film version of the car does not have the interior as in my renders.For the rendering purposes, I used my own interior that I designed for the LANCIA concept.Working on this project was an incredible experience.Being part of this team gave me so much joy. Edytowane 7 godzin temu7 godz przez Paweł Breshke
Napisano 21 godzin temu21 godz Megan wygląda jak z eshopu Daz :D a furka super. No wow, piękna i równie świetny render.