Napisano Wczoraj o 20:58 1 dn Falloutowi purysci pewnie znajda cos do ponarzekania ale mnie sie bardzo podobala pierwsza seria i druga nie zapowiada sie zle. Bedzie ogladane do kotleta.
Napisano 13 godzin temu13 godz Kurłą myślałem, że jakaś nowa gra wychodzi. Ale by było gdyby było, oczywiście w wersji izometrycznej i turowej. 11 godzin temu, Nezumi napisał:Falloutowi purysci pewnie znajda cos do ponarzekania ale mnie sie bardzo podobala pierwsza seria i druga nie zapowiada sie zle. Bedzie ogladane do kotleta.Noo, ma ten humor z giery, przynajmniej dobrze mi się kojarzy z jedynymi częściami jakie ogrywałem - 1 i 2. Nie lubię tych bezsensownych wokowych wstawek ale generalnie każdy odcinek 1 sezonu mi się podobał i cieszę się na drugi.
Napisano 1 godzinę temu1 godz 11 hours ago, michalo said:Nie lubię tych bezsensownych wokowych wstawekMysle ze po latach dyskusji na forum dosc latwo sie domyslic jaki mam stosunek wszystkiego "woke" 🙃 Ale do swiata, ktory jest ruina cywilizacji, po ktorym snuja sie ghule czy wszelkiej masci mutanty i szalency taka parada rownosci wrecz pasuje. Wszyscy sa na rowni popieprzeni. Ale tez jak bedzie ciezko sie przebic, ze swoja oryginalnoscia osobie skonfundowanej co do swojej plci jesli obok jest facet co mu wyrosly usta na ramieniu 🤣 I najwazniejsze pytanie - jak dlugi jest tam skrot LGBTQWERTY+++ po dodaniu wszystkich zmutowanych mniejszosci. I czy Death Clawy sa jedynie "osobami jaszczuropozytywnymi szukajacymi swojego miejsca na ziemi"?Dowiemy sie juz wkrotce. Edytowane 1 godzinę temu1 godz przez Nezumi