Napisano Środa o 19:511 dn Nikt tego nie napisał więc będę pierwszy.WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNYCH WSZYSTKICH DWUNASTU POTRAW WIGILIJNYCH, MOKREGO JAJKA, ŚWICZĄCEGO DYNGUSA, DUŻO ZDROWIA I JESZCZE WIĘCEJ WENY RAZEM Z MOTYWACJĄ! A W DODATKU SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I PIJACKIEJ ZABAWY DO RANA NAWET DLA TRZEŹWYCH, NIECH CHOCIAŻ TROCHĘ OCHRZCZĄ TEN NADCHODZĄCY NOWY ROK!
Napisano Wczoraj o 03:51 1 dn Hej wszystkim, chciałbym wam życzyć wesołych świąt. Wiadomości są teraz pełne skopiowanych przez sztuczną inteligencję wiadomości świątecznych, których ludzie nawet nie czytają i po prostu przesyłają dalej na inne serwery. Nie lubię tego. Lubię pisać o tym, czego głęboko pragnę i co płynie z mojego serca. Nasze przyjaźnie, od tych najgłębszych po te najbardziej wirtualne, są bardzo ważne i nigdy nie zostaną reprezentowane przez prostą wiadomość skopiowaną skądinąd. W związku z tym chciałbym wam wszystkim podziękować.Jesteście najlepszą drużyną siatkarską, w jakiej kiedykolwiek grałem.Wielka miłość dla wszystkich.
Napisano Wczoraj o 10:19 1 dn Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom! Mistorzowskich pociągnięć pędzlem, dłutem i stylusem, szybkich renderów, małych ilości slopu w feedzie i wszystkiego najlepszego!
Napisano 18 godzin temu18 godz Jasne! 😃 Oto zabawny, lekko ironiczny, pełen dowcipnych aluzji post z życzeniami świątecznymi na forum:Wesołych Świąt :)
Napisano 18 godzin temu18 godz Autor 6 minut temu, SebastianSz napisał(a):Jasne! 😃Oto zabawny, lekko ironiczny, pełen dowcipnych aluzji post z życzeniami świątecznymi na forum:Wesołych Świąt :)jeśli macie w dupie innych ludzi i żądanie tylko pompowania własnego ego, miejcie chociaż dość cywilnej odwagi żeby się do tego przyznać...Zamkniemy internet i po kłopocie.
Napisano 3 godziny temu3 godz 15 hours ago, Zdzichu said:jeśli macie w dupie innych ludzi i żądanie tylko pompowania własnego ego, miejcie chociaż dość cywilnej odwagi żeby się do tego przyznać...Zamkniemy internet i po kłopocie.Chyba mój tier3 joke nie pyknął :P