Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej wszystkim, jakiś czas temu postanowiłem nauczyć się Substance Paintera, postanowiłem założyć teczkę, żeby mieć więcej motywacji i przy okazji mam nadzieję na porady co można poprawić w teksturach. Na początek model Beryla. W sumie wyszło 24125 trisów, tekstury 2 x 4096.
Tak przy okazji jak wpisać w poście link do obrazka, żeby go od razu wyświetlało?

55eb8b5dff5b8.jpg

f29735563e31d.jpg

86454e9be9780.jpg

Edytowane przez Kubajaniak

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zazwyczaj wystarczy wkleić link i sam się zmienia (bywa, że trzeba poczekać, żeby javaskrypt zajarzył)... chyba że jakiś addon ci blokuje działanie. Chyba też dobrze wrzucić link w osobnej linijce po

Napisano

Zazwyczaj wystarczy wkleić link i sam się zmienia (bywa, że trzeba poczekać, żeby javaskrypt zajarzył)... chyba że jakiś addon ci blokuje działanie. Chyba też dobrze wrzucić link w osobnej linijce po enterze.

Edytowane przez kengi

Napisano

Fajny start! Trochę brakuje mi wariacji koloru, cały metal i tworzywo są bardzo jednolite jesli chodzi o kolor. Przeważa taki trochę clodowy/generatorowy detal. W miejscach, w kórych dodałeś coś z kontekstem jest ciekawej (np. rysy w narożniku) Daj więcej takich smaczków, może ktoś przesuwał celownik po szynie i porysował? Nie znam się na broni, ale na pewno jest masa dobrych refek do analizy. Myślę, że pomogłoby też gdybyś już na etapie modelu bardziej zróżnicował elementy z tworzywa (miękkie krawędzie) i metalowe (zwykle bardziej ostre) Pokaż proszę osobne mapy na modelu (base color, roughness, metallic/specular) to łatwiej będzie o konkretniejszy feedback :)