Morbid Karbid Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 witam, oto koncept sceny sf. Żadnych referek, tylko wyobraźnia i wspomnienia z Blade Runnera :). Czas pracy niecałe 3h. Najdłużej zeszło z dobraniem koloru skóry, z której i tak nie jestem zadowolony. Skóra to nadal wielka zagadka.
KLICEK Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 bardzo mi odpowiada klimat , skora ponizej szybki jest wypas super komponuje sie z otoczeniem ,klimatem. Skrora przeswitujaca przez szybke jakos nie pasi , czegos jej jednak brakuje , zmien moze kolor or smth.
lord_saskybody Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Jestes MAster of olimp Od jakiego czasu rysujesz i co jest twoja inspiracja wypas totalny
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 brakuje mi tylko odbijających się kropel na karabinie (te na naramiennikach nie sa dobrze widoczne) i barerki z przodu z napisem "POLICE LINE DO NOT ACROSS" (czy jakoś tak ;) po za tym spodnie i pas z wyposażeniem w stosunku do twarzy czy karabinu mają mało detali (po prostu plama koloru) ale już tło zrobiłes super! ---EDIT--- mała sugestia: daj kolor szybki na niebiesko powinno lepiej wyglądać.
Marcel Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 ten pan nie podoba mi się anatomicznie, jego lewa ręka jest za chuda i za długa, albo źle uchwyciłeś skrót, poza tym nadgarstek jest w nie naturalnej pozycji, ogólnie w/g mnie jest za płaski, ale wydaje mi się, że to da się nadrobić oświetleniem. natomiast tło podoba mi się bardzo, szczególnie światła, bardzo chętnie obejżał bym tę maszynę w tle ;) klimat pracy uchwycony nieźle drugi plan podoba mi się bardziej i tam wolę skupiać uwagę
JmTm00 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 ach ta głebia drugiego planu, ach ta prawe ramie postaci...
Baldack Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 rysunke bardzo fajny...milo sie na niego patrzy bardzo fajnie sa skomponowane te dwa plany idealnie wspoolgraja:P PZD
pa6L0 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 palce na ręku trzymajace karabin są nienaturalnie ścięte ..za model weź swoją rękę i popraw...i ubranie ma za mało zmarszczek co wyglada jak pianka jakas albo kalesony supermana:/ a reszta SUPER :D
JunioR Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 cze ! super scenka bardzo mi sie podoba ma fajowy klimacik ! pozdro :)
gedzior Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 O kurcze, rysunek zrobil na mnie naprawde duze wrazenie. Szczegolnie gra tych dwoch planow, ktore idealnie do siebie pasuja. Jesli to jest WIP, to z niecierpliwoscia czekam na dalszy rozwoj tej pracki, a poki co, spoczywa jako tapeta na moim pulpicie :) Naprawde fajne !!
giorgione Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 drugi plan jest na prawdę fajny - moim zdaniem nic do poprawki - tylko osoba na 1 planie jeszce powinna być sporawo poprawiona - - szczególnie dłonie i twarz. Ogólnie sprawia miłe wrazenie :D pozdr giorgione
Morbid Karbid Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Napisano 25 Kwiecień 2005 to tylko "speed", w którym chciałem poćwiczyć "mokrość" - nie zamierzam go kontynuować
Gość Misi3ck Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 bardzo mi sie podoba. naprawde super mimo kilku bledow anatomicznych na moje oko to one nie skupiaja mojej uwagi w ogole. koles robi wrazenie jakby chcial rzeczywiscie odgonic c "crime scene" gapiow :] no i tlo pobudza wyobraznie. (cos mi tylko z czescia twarzy za szybka nie pasi ). generalnie suoper
prabab Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Drugi plan jest ładniejszy od pierwszego ^^. Jakiś taki nieprzestrzenny ten koleś. A skóra jak widzę faktycznie wciąż jest zagadką.
curka Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 podoba mi sie. nie ma sie co czepiac skrotow i detali, bo ogolne wrazenie jest bardzo pozytywne. pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi