Napisano 23 Listopad 200420 l witam, oto koncept sceny sf. Żadnych referek, tylko wyobraźnia i wspomnienia z Blade Runnera :). Czas pracy niecałe 3h. Najdłużej zeszło z dobraniem koloru skóry, z której i tak nie jestem zadowolony. Skóra to nadal wielka zagadka.
Napisano 23 Listopad 200420 l bardzo mi odpowiada klimat , skora ponizej szybki jest wypas super komponuje sie z otoczeniem ,klimatem. Skrora przeswitujaca przez szybke jakos nie pasi , czegos jej jednak brakuje , zmien moze kolor or smth.
Napisano 28 Listopad 200420 l Jestes MAster of olimp Od jakiego czasu rysujesz i co jest twoja inspiracja wypas totalny
Napisano 28 Listopad 200420 l brakuje mi tylko odbijających się kropel na karabinie (te na naramiennikach nie sa dobrze widoczne) i barerki z przodu z napisem "POLICE LINE DO NOT ACROSS" (czy jakoś tak ;) po za tym spodnie i pas z wyposażeniem w stosunku do twarzy czy karabinu mają mało detali (po prostu plama koloru) ale już tło zrobiłes super! ---EDIT--- mała sugestia: daj kolor szybki na niebiesko powinno lepiej wyglądać.
Napisano 28 Listopad 200420 l ten pan nie podoba mi się anatomicznie, jego lewa ręka jest za chuda i za długa, albo źle uchwyciłeś skrót, poza tym nadgarstek jest w nie naturalnej pozycji, ogólnie w/g mnie jest za płaski, ale wydaje mi się, że to da się nadrobić oświetleniem. natomiast tło podoba mi się bardzo, szczególnie światła, bardzo chętnie obejżał bym tę maszynę w tle ;) klimat pracy uchwycony nieźle drugi plan podoba mi się bardziej i tam wolę skupiać uwagę
Napisano 11 Kwiecień 200520 l rysunke bardzo fajny...milo sie na niego patrzy bardzo fajnie sa skomponowane te dwa plany idealnie wspoolgraja:P PZD
Napisano 11 Kwiecień 200520 l palce na ręku trzymajace karabin są nienaturalnie ścięte ..za model weź swoją rękę i popraw...i ubranie ma za mało zmarszczek co wyglada jak pianka jakas albo kalesony supermana:/ a reszta SUPER :D
Napisano 21 Kwiecień 200519 l O kurcze, rysunek zrobil na mnie naprawde duze wrazenie. Szczegolnie gra tych dwoch planow, ktore idealnie do siebie pasuja. Jesli to jest WIP, to z niecierpliwoscia czekam na dalszy rozwoj tej pracki, a poki co, spoczywa jako tapeta na moim pulpicie :) Naprawde fajne !!
Napisano 22 Kwiecień 200519 l drugi plan jest na prawdę fajny - moim zdaniem nic do poprawki - tylko osoba na 1 planie jeszce powinna być sporawo poprawiona - - szczególnie dłonie i twarz. Ogólnie sprawia miłe wrazenie :D pozdr giorgione
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Autor to tylko "speed", w którym chciałem poćwiczyć "mokrość" - nie zamierzam go kontynuować
Napisano 26 Kwiecień 200519 l bardzo mi sie podoba. naprawde super mimo kilku bledow anatomicznych na moje oko to one nie skupiaja mojej uwagi w ogole. koles robi wrazenie jakby chcial rzeczywiscie odgonic c "crime scene" gapiow :] no i tlo pobudza wyobraznie. (cos mi tylko z czescia twarzy za szybka nie pasi ). generalnie suoper
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Drugi plan jest ładniejszy od pierwszego ^^. Jakiś taki nieprzestrzenny ten koleś. A skóra jak widzę faktycznie wciąż jest zagadką.
Napisano 27 Kwiecień 200519 l podoba mi sie. nie ma sie co czepiac skrotow i detali, bo ogolne wrazenie jest bardzo pozytywne. pozdrawiam!