giorgione Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Dobra! Zalożyłem nowy temacik - chodzi mi o wygląd waszych ścian. Wiem, że to troszkę głupie ale moja ściana wyglądała przed rokiem tak:
giorgione Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 Może się troszkę zdziwicie - to jest (a raczej było) wykonane akwarelkami. Męczyłem się tydzień czasu, ale było warto.:D:D:D Co z Waszymi 4 kątami? :D:D:D:D:D Giorgione [Edited on 8-4-2003 by giorgione]
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 heh...ja nic nei pokarze..bo u mnie sciany too piekny jasny blekit i to wszycho..starsti by mnie zatlukli jakbym cos nanich mazal...no chyba ze bym umial mazac tak jak Ty:] [piwo]
Nezz Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 o cholera :0 pikny malunek ;) naprawde bardzo mi sie podoba u mnie nic ciekawego nie ma .sciane mam żółtą w biale prostokaty ;)
AravaL Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Wow... Incredible ! Naprawde bardzo slicznie to wyglada. Zaczynam wpadac w komplexy [yes]... Niestety ja nic ciekawego na scianie nie mam... moze dlatego ze nie umiem rysowac ;) Pozdrawiam.
dzudzu Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 hej giorgione - kiedys malowałem kumlom w akademiku :D; zaczynałęm farbą ścienną ale mnie cholera trafiła i skończyłem akwarelą i to też na szybkiego ... bo kazali; kiedyś pstryknę swoją ściankę to może będzie co pokazać
Bremen Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Hyh...no to ladnie :)...ja tam scianke mam kremowa w jakies dziwne kropki :P/ciapki czy co to kurde jest :)...do tego na scianie wisza noze arabskie i pajeczyna :P...ale to chyba sie nie rowna z ta lady co ty namalowales :)...
giorgione Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 Hi,Hi... Bardzo fajowskie :D:D:D:D:D:D [piwo][piwo][piwo] Giorgione
Gab3d Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Na poczatku maja na mojej scianie sie cos pojawi napewno pokaza. Mam dziwne wrazeine ze beda to klimaty \'katedralne\' (czyzby nowy nurt w sztuce? Baginsizm? Katedryzm? Katedralizm? :D)
Tomek Kosiorek Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 a ja nawet nic nie powiem-tylko was zaprosze do mieszkania[piwo]
giorgione Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Trzymamy za słowo:D:D:D:D:D Giorgione
Gość olaf Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Niezłe grafy, ja ostatnio narysowałem smerfa, ale to było w podstawówce :D
Alcor Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 ja ostatnio malowalem na scianie dlgopisem przed pzeprowadzka w swoim poprzednim mieszkaniu. tyle ze wtedy jeszcze do podstawowki nie chodzilem :) sami sobie mozecie wyobrazic jak to wygladalo :D niczym sie nie umywa do tego co tu widze. swoja droga to fajny patent... moze ja tez sie kiedys postaram o kolorowe sciany, moze to zwiekszy moja kreatywnosc i polepszy samopoczucie? pozdrufka
wingman Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 a ja mam bardzo oryginalne snieznobiale:D
Fr3d3k Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Hello! No malarstwo scienne jest the best!! Na scianie mam taka oto pania, zrobiona weglem wiec czarno na bialym :D (nie wiem czy cos widac ale to szkic[piwo] Natomiast w wakacje zamierzam sobie na suficicie jakiegos fajowego smoczka ciachnac :D Tylko jeszcze nie wiem jak to moj kregoslop wytrzyma :D:D:D Pozdrawiam
Bremen Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Hunter --> wpizdu jak masz to na scianie to pelen podziw dla ciebie :)...co do siany to proponuje walnac jakis rusztowanie i po prostu klasc sie na nim :P:P:P
bartonfink Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 1 pracka klimatami bardzo przypomina mi w.Siudmaka(ktorego zreszta podziwiam na rowni z Boshem i Dalim) Ja mialem malunki na scianie...sory na wszyskich scianah w swoim pokoju jakies 4 lata temu - hehe ich tres byla jednak dosyc kotrowersyjna i moi rodzice nie byli zbyt zadowoleni muszac paczyc na serie \"demonow\"(tak to okreslali ;> ) na scienie Zostaly niestety/stety zamalowane gdy moj harakter i temperament troche wygrzecznialy :D Swoja droga napisze jeszce ze w swoim lo szczelilem dosyc pokrecony obraz(za pozwoleniem dyrekcji) o wymiarach mniej wiecej 4 m / 1.8 m heheh trohe tym zamieszalem ,nauczyciele bali sie nawet pytac co to jest , jedynie muj wychowawca(ktorego zreszta bardzo szanuje do dzis) osobiscie szzczelil mi najwiekszy komplement :) porownal moje \"dzielo\" do Bosha dodam jeszce ze malunek byl wykonywany nocami na mocnych kawach , i gdy konczylem prace nad malunkiem to zaraz mialem zajecia hehhe tak wiec bylo dosyc ciekawie(szkola jest najpiekniejsza noca -zapewniam :D ) po dzis dzien robil by furore wsrod palaczy ziol ;) gdyby lo sie nie przenioslo i w jego miejsce powstalo by gimnazium w ktorym bali sie i zaslonili je szafkami :) heheheh( jakby nie prosciej bylo zamalowac :D)
Fr3d3k Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 Bremen dzieki[piwo] A chodzilo Ci chyba o sufit:D Chyba bede musial tak zrobic jak mowisz bo na drabinie chyba nie dam rady :) Pozdrafiam
giorgione Napisano 23 Kwiecień 2003 Autor Napisano 23 Kwiecień 2003 Super, ze ktoś jeszcze prezentuje swoje\"dziełą sztuki ściennej\". :D:D:D:D
Pinionist Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 Chociaz nie malowalem tego na scianie, ale jest to integralna czesc tego elementu w moim pokoju.
Rekomendowane odpowiedzi