Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dobra!

Zalożyłem nowy temacik - chodzi mi o wygląd waszych ścian.

Wiem, że to troszkę głupie ale moja ściana wyglądała przed rokiem tak:

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 5,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Może się troszkę zdziwicie - to jest (a raczej było) wykonane akwarelkami. Męczyłem się tydzień czasu, ale było warto.:D:D:D

Co z Waszymi 4 kątami?

:D:D:D:D:D

Giorgione

[Edited on 8-4-2003 by giorgione]

Napisano

heh...ja nic nei pokarze..bo u mnie sciany too piekny jasny blekit i to wszycho..starsti by mnie zatlukli jakbym cos nanich mazal...no chyba ze bym umial mazac tak jak Ty:]

[piwo]

Napisano

o cholera :0

pikny malunek ;) naprawde bardzo mi sie podoba

u mnie nic ciekawego nie ma .sciane mam żółtą w biale prostokaty ;)

Napisano

Wow... Incredible !

Naprawde bardzo slicznie to wyglada.

Zaczynam wpadac w komplexy [yes]...

Niestety ja nic ciekawego na scianie nie mam... moze dlatego ze nie umiem rysowac ;)

Pozdrawiam.

Napisano

hej giorgione - kiedys malowałem kumlom w akademiku :D; zaczynałęm farbą ścienną ale mnie cholera trafiła i skończyłem akwarelą i to też na szybkiego ... bo kazali; kiedyś pstryknę swoją ściankę to może będzie co pokazać

Napisano

Hyh...no to ladnie :)...ja tam scianke mam kremowa w jakies dziwne kropki :P/ciapki czy co to kurde jest :)...do tego na scianie wisza noze arabskie i pajeczyna :P...ale to chyba sie nie rowna z ta lady co ty namalowales :)...

Napisano

Na poczatku maja na mojej scianie sie cos pojawi napewno pokaza. Mam dziwne wrazeine ze beda to klimaty \'katedralne\' (czyzby nowy nurt w sztuce? Baginsizm? Katedryzm? Katedralizm? :D)

Napisano

Niezłe grafy, ja ostatnio narysowałem smerfa, ale to było w podstawówce :D

Napisano

ja ostatnio malowalem na scianie dlgopisem przed pzeprowadzka w swoim poprzednim mieszkaniu. tyle ze wtedy jeszcze do podstawowki nie chodzilem :) sami sobie mozecie wyobrazic jak to wygladalo :D niczym sie nie umywa do tego co tu widze. swoja droga to fajny patent... moze ja tez sie kiedys postaram o kolorowe sciany, moze to zwiekszy moja kreatywnosc i polepszy samopoczucie?

pozdrufka

Napisano

Hello!

No malarstwo scienne jest the best!!

Na scianie mam taka oto pania, zrobiona weglem wiec czarno na bialym :D

(nie wiem czy cos widac ale to szkic[piwo]

Natomiast w wakacje zamierzam sobie na suficicie jakiegos fajowego smoczka ciachnac :D Tylko jeszcze nie wiem jak to moj kregoslop wytrzyma :D:D:D

Pozdrawiam

Napisano

Hunter --> wpizdu jak masz to na scianie to pelen podziw dla ciebie :)...co do siany to proponuje walnac jakis rusztowanie i po prostu klasc sie na nim :P:P:P

Napisano

1 pracka klimatami bardzo przypomina mi w.Siudmaka(ktorego zreszta podziwiam na rowni z Boshem i Dalim)

Ja mialem malunki na scianie...sory na wszyskich scianah w swoim pokoju jakies 4 lata temu -

hehe ich tres byla jednak dosyc kotrowersyjna i moi rodzice nie byli zbyt zadowoleni muszac paczyc na serie \"demonow\"(tak to okreslali ;> ) na scienie

Zostaly niestety/stety zamalowane gdy moj harakter i temperament troche wygrzecznialy :D

Swoja droga napisze jeszce ze w swoim lo szczelilem dosyc pokrecony obraz(za pozwoleniem dyrekcji) o wymiarach mniej wiecej 4 m / 1.8 m heheh trohe tym zamieszalem ,nauczyciele bali sie nawet pytac co to jest , jedynie muj wychowawca(ktorego zreszta bardzo szanuje do dzis) osobiscie szzczelil mi najwiekszy komplement :) porownal moje \"dzielo\" do Bosha

dodam jeszce ze malunek byl wykonywany nocami na mocnych kawach , i gdy konczylem prace nad malunkiem to zaraz mialem zajecia hehhe tak wiec bylo dosyc ciekawie(szkola jest najpiekniejsza noca -zapewniam :D )

po dzis dzien robil by furore wsrod palaczy ziol ;) gdyby lo sie nie przenioslo i w jego miejsce powstalo by gimnazium w ktorym bali sie i zaslonili je szafkami :) heheheh( jakby nie prosciej bylo zamalowac :D)

Napisano

Bremen dzieki[piwo] A chodzilo Ci chyba o sufit:D Chyba bede musial tak zrobic jak mowisz bo na drabinie chyba nie dam rady :)

Pozdrafiam

Napisano

Chociaz nie malowalem tego na scianie, ale jest to integralna czesc tego elementu w moim pokoju.