Tesaurus Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Tu jest miejsce na moja postac. Zaczne ja modelowac w weekend czyli w ten czwartek, piatek i sobote. Nie mam zadnych szkicow, pomysl siedzi w glowie, Dojrzewa juz od tygodnia. Postacia jest szalony naukowiec, ktory zginal w pozarze swojego laboratorium. Dzieki dobremu sercu swoich kolegow naukowcow powraca do zycia aby prowadzic dalsze prace nad uzyskaniem syntetycznej tkanki ludzkiej. :) [Edited on 13-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 jesli bedzie tak fajne jak avatar a pewnie bedzie lepsze...to[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Zamysł bardzo ciekawy...w pewien sposób orginalniejszy niż inne na bitwie :D czekam na 1 renderki :D pozdrwiam i 3m sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Fajny, taki troche cartoonowy wyszedl. Taki byl zamysl? Troche krotka szyja z bocznego widoku, a z perspektywy widac glowe od srodka (przy oku). Tak to nie widac wiekszych bledow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Tak, tak, styl bedzie wlasnie taki. To tylko proba, poswiecilem na to jedna godzinke. :) [Edited on 13-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Fajne, fajne...tylko jeszcze nic nie widać...ale nos to ma fajny[edited by saygon]:D Powodzenia życze...i czekam na jego cyngle :D bo doktorek musi mieć cyngle chyba :P mash jakiś projekt tego doca?? [Edited on 14-4-2003 by saygon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Ha -w innym stylu jak awatar ale fajne-taki dziadunio ktory \"zjadl\" zabki-podoba mi sie....[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Wlasciwie to mam juz doktorka z inna glowka i prawie gotowego bo przez weekend usiadlem, ale zostawilem w domu, pokaze wam niebawem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Oto Freaky doc we wczesnym stadium modelowania. Nie jest gotowy, jeszcze dodam mu sporo detali. Mowcie co sadzicie ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Naprawde swietne, bardzo mi sie podoba. Czy to ubranie robiles recznie czy jakims modyfikatorem? Szukam sposobu na zrobienie pofaudowanych rekawow do wlasnej bitwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Oczywiscie, ze recznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 mocne mniemam ze bedie miec garba:)albo chociaz chodzil mocno przygarbiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Cool :) Tylko nie daruje ci skonczenia tym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Genialne:D:D abrdzo ladnie wyglada:D:D i z jajem bedzie:D bardzo mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 tak, tak. bedzie chodzil taki przygarbiony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 pracka mi sie podoba :] niezle wymodelowane ( wkoncu pan Tesaurus zna sie na rzeczy)...pytanko...czy dorobisz mu na tej bliuzeczce zameczek? i czy bysmu dal troche wiecej masy bo jak na tak duza glowe nie jest troche za chudy...no chyba ze autor tak chce..to sie nei czepiam pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Ma byc chudy, bo tam pod ubrankiem juz chyba same kostki zostaly (musze to dopracowac). Na bluzeczce nie bedzie mial zameczka tylko guziczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 wiec jesli bedzie mial pod spodem kosci..to moze odslonisz jedna strone aby bardziej usczegolnic ta postac i uwidoczic te kostki:) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 :)ja nic juz nie powiem toz to juz prawie zrobione-a aja nad samym lebkiem slecze....ahhh.....ale bitwa! rewelacja-nawet te buciki ekstra!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Pablo: Chce tak wymodelowac ubranie aby bylo widac kostki pod spodem :) Oczywiscie miejscami jakies miesnie zostaly. Tomek: Nic sie nie martw! \"Nie od razu Rzym zbudowano\". Rob tak dlugo az bedziesz zadowolony z efektu. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Wireframe\'y dla zainteresowanych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Przypomina mi doktorka który zakładał mi szwy na masce :D ciekaw jestem co mu wpakujesz do rączek :D Świetna praca...nie widze żadnych błędów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 Maly update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Czy mogłabym zobaczyć update samej czaszki? Nawet przez odzież widać ciekawą konstrukcję postaci.... super buty! Gratuluję...POWODZENIA! [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 hmm...coś mi te colory troshke nie pasują do ogólnego konceptu doktorka...nie ma białego fartushka...żadnych oznak że ten typek to doktorek...pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 ja sadze ze jest spoko pracka[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Powala na nogi i zachwyca w swoim wykoniu , brawo mistrzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 5 Maj 2003 Autor Share Napisano 5 Maj 2003 Maly update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Hehe niezle szurniety gosciu!!! Od razu skojarzyl mi sie ze stuknietym fryzjerem z jednego odcinka genialnej bajki \"Courage the cowardly dog\" [lol2] Wspaniala profesjonalna robota! pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 No butla wyjebista buahahah , no wymikam keidys ty to skonczyc bo nie moge sie doczekac jzu hehehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Tesaurus, dla mnie jest spoko. Masz duzego plusa bo nie robisz kolejnego_mrocznego_msciciela_tudziez_wojownika. Tak trzymaj i pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 *Tesaurus - jestem pod wielkim wrazeniem z jednego zasadniczego powodu (pomijajac oczywiste kwestie typu modelling, czy tekstury) - chodzi mi tutaj o inwencje tworcza, umiejetnosc stworzenia oryginalnej, charakterystycznej postaci... RE5PECT :) *nawiazujac do wypowiedzi Darkelf\'a - ciesze sie, ze nie jestem jedynym, ktory sie troszke odroznil... :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Dziekuje wam za komentarze! :D Zdrowka i zdechniecia myszki Bracia Boju ! [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Rewelacja. Slicznie to wyglada.bardzo originalne i technicznie mi sie podoba. powodzenia, sciskam mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 Wireframe\'y Uwaga, Ciezkie (w sumie 376Kb) !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 napisze w skrocie..... JA TEZ TAK CHCE !!!! :(:( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 Phantom: Originally posted by Phantom hmm...coś mi te colory troshke nie pasują do ogólnego konceptu doktorka...nie ma białego fartushka...żadnych oznak że ten typek to doktorek...pozdro... Wlasnie dlatego nazywa sie \"Freaky doc\" -Moze to oznaczac, ze jest kaprysny, fenomenalny lub moze rowniez byc wybrykiem natury :) Zmierzam do tego, ze nie jest to przecietny naukowiec (doktorek) tylko taki troche \"odjechany\", wyluzowany, a zarazem pelen energii, bardzo dociekliwy, itp... Stwierdzil, ze biale fartuchy wyszly juz dawno z mody a i tak nigdy nie byly praktyczne (szybko sie brudza). W scenie koncowej doktorek bedzie siedzial na krzeselku (takim bez oparcia) i bedzie cos grzebal przy jakims dziwnym urzadzeniu lezacym na okraglym stoliku za nim bedzie kawalek sciany i moze cos jeszcze dorobie (piecyk z rura ktora odprowadza spaliny).... Po weekendzie nastepny update bedzie, jesli Rafael mi pozwoli do kompa zasiasc bo nie mam swojego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 Softimage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 jak sobie wymyśliłeś tak i zrobisz...:D ja mówie że poprostu nie widać że to jest doktorek :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 dla mistrza grozy moim zdaniem super i widac ze kolega ma wlasny niepowtarzalny styl / krde niewiem czemu tu wcesniej nie zagladalam [co?] / wyglada naprawde oszalamiajaco jak dla mnie texturki na butrli bomba ! modelig tez super pomysl oryginalny heh tez bym tak chciala texturowac cholerka [piwo] dla mistrza grozy Tesaurus a !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 Praca robi wrazenie. Zawsze lubilem tu wpadac, a teraz bede robil to jeszcze czesciej (300 postow:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 Nowy update... Ciagle potrzebuje dopracowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 Screeny, wireframe\'y, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 wszystko peknie to wyglada :))...tylko pytanko....czy czasem nie lamiesz regulaminu??? przecierz nie moze byc sceny tylko sama psotac...bez zandego otoczenia...a u Ciebie tego pelno jest... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 Do oceny bede musial wiekszosc usunac i zostawic tylko postac, krzeselko oraz podloze. W ten sposob nie zlamie regulaminu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 czyli mam rozumiec...ze juz po bitwie dokonczysz ja i zrobisz full scenke?:]:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 boskie! [wow] a btw, gdzie doktorek zgubil zabki? :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 11 Maj 2003 Autor Share Napisano 11 Maj 2003 zabki ? Aaaa.... sa w szklance za piecem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 slodziuchny ten doktorek :) fajny pomysl i wykonanie ! a czemu ma zeby w szykalnce za piecem ? [co?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 12 Maj 2003 Autor Share Napisano 12 Maj 2003 Poniewaz.... nie zdazyl ich wyczyscic do zdjecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi