Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tu jest miejsce na moja postac. Zaczne ja modelowac w weekend czyli w ten czwartek, piatek i sobote. Nie mam zadnych szkicow, pomysl siedzi w glowie, Dojrzewa juz od tygodnia.

Postacia jest szalony naukowiec, ktory zginal w pozarze swojego laboratorium. Dzieki dobremu sercu swoich kolegow naukowcow powraca do zycia aby prowadzic dalsze prace nad uzyskaniem syntetycznej tkanki ludzkiej. :)

[Edited on 13-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajny, taki troche cartoonowy wyszedl. Taki byl zamysl? Troche krotka szyja z bocznego widoku, a z perspektywy widac glowe od srodka (przy oku). Tak to nie widac wiekszych bledow

Napisano

Fajne, fajne...tylko jeszcze nic nie widać...ale nos to ma fajny[edited by saygon]:D Powodzenia życze...i czekam na jego cyngle :D bo doktorek musi mieć cyngle chyba :P mash jakiś projekt tego doca??

[Edited on 14-4-2003 by saygon]

Napisano

Naprawde swietne, bardzo mi sie podoba. Czy to ubranie robiles recznie czy jakims modyfikatorem? Szukam sposobu na zrobienie pofaudowanych rekawow do wlasnej bitwy.

Napisano

pracka mi sie podoba :] niezle wymodelowane ( wkoncu pan Tesaurus zna sie na rzeczy)...pytanko...czy dorobisz mu na tej bliuzeczce zameczek? i czy bysmu dal troche wiecej masy bo jak na tak duza glowe nie jest troche za chudy...no chyba ze autor tak chce..to sie nei czepiam

pozdro[piwo]

Napisano

wiec jesli bedzie mial pod spodem kosci..to moze odslonisz jedna strone aby bardziej usczegolnic ta postac i uwidoczic te kostki:)

[piwo]

Napisano

Pablo:

Chce tak wymodelowac ubranie aby bylo widac kostki pod spodem :) Oczywiscie miejscami jakies miesnie zostaly.

Tomek:

Nic sie nie martw! \"Nie od razu Rzym zbudowano\". Rob tak dlugo az bedziesz zadowolony z efektu. Powodzenia !

Napisano

Czy mogłabym zobaczyć update samej czaszki?

Nawet przez odzież widać ciekawą konstrukcję postaci.... super buty!

Gratuluję...POWODZENIA!

[mruga]

Napisano

hmm...coś mi te colory troshke nie pasują do ogólnego konceptu doktorka...nie ma białego fartushka...żadnych oznak że ten typek to doktorek...pozdro...

Napisano

Hehe niezle szurniety gosciu!!! Od razu skojarzyl mi sie ze stuknietym fryzjerem z jednego odcinka genialnej bajki \"Courage the cowardly dog\" [lol2]

Wspaniala profesjonalna robota!

pozdrawiam

Marek

Napisano

No butla wyjebista buahahah , no wymikam keidys ty to skonczyc bo nie moge sie doczekac jzu hehehehe :)

Napisano

Tesaurus, dla mnie jest spoko. Masz duzego plusa bo nie robisz kolejnego_mrocznego_msciciela_tudziez_wojownika.

Tak trzymaj i pozdrowienia.

Napisano

*Tesaurus - jestem pod wielkim wrazeniem z jednego zasadniczego powodu (pomijajac oczywiste kwestie typu modelling, czy tekstury) - chodzi mi tutaj o inwencje tworcza, umiejetnosc stworzenia oryginalnej, charakterystycznej postaci... RE5PECT :)

*nawiazujac do wypowiedzi Darkelf\'a - ciesze sie, ze nie jestem jedynym, ktory sie troszke odroznil... :) [piwo]

Napisano

Phantom:

Originally posted by Phantom

hmm...coś mi te colory troshke nie pasują do ogólnego konceptu doktorka...nie ma białego fartushka...żadnych oznak że ten typek to doktorek...pozdro...

Wlasnie dlatego nazywa sie \"Freaky doc\" -Moze to oznaczac, ze jest kaprysny, fenomenalny lub moze rowniez byc wybrykiem natury :)

Zmierzam do tego, ze nie jest to przecietny naukowiec (doktorek) tylko taki troche \"odjechany\", wyluzowany, a zarazem pelen energii, bardzo dociekliwy, itp... Stwierdzil, ze biale fartuchy wyszly juz dawno z mody a i tak nigdy nie byly praktyczne (szybko sie brudza).

W scenie koncowej doktorek bedzie siedzial na krzeselku (takim bez oparcia) i bedzie cos grzebal przy jakims dziwnym urzadzeniu lezacym na okraglym stoliku za nim bedzie kawalek sciany i moze cos jeszcze dorobie (piecyk z rura ktora odprowadza spaliny)....

Po weekendzie nastepny update bedzie, jesli Rafael mi pozwoli do kompa zasiasc bo nie mam swojego :(

Napisano

dla mistrza grozy moim zdaniem super i widac ze kolega ma wlasny niepowtarzalny styl / krde niewiem czemu tu wcesniej nie zagladalam [co?] /

wyglada naprawde oszalamiajaco jak dla mnie texturki na butrli bomba ! modelig tez super pomysl oryginalny

heh tez bym tak chciala texturowac cholerka

[piwo] dla mistrza grozy Tesaurus a !!!

Napisano

wszystko peknie to wyglada :))...tylko pytanko....czy czasem nie lamiesz regulaminu??? przecierz nie moze byc sceny tylko sama psotac...bez zandego otoczenia...a u Ciebie tego pelno jest...

pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności