Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi sie podoba:)

przyczepilbym sie moze troche do texturek - nie czuje ze to metal. Jest good, daj wiecej renderow jak mozesz. Aha, scenografie masz zamiar robic bo chyba szkoda modelu ;)?

Pozdrawiam

Napisano

widze że mnie posłuchałeś bo założyłeś nowy topic hehe a modelik mi się podoba żdnych bugów nie widze tylko jeszcze siateczke pokaż

pozdro

Napisano

Mi sie podoba. Fajny model, dobry modeling, texturki tez nawet, chociaz mozesz je poprawic. Moze umiescisz tego Mardera wsrod laki, na ktorej stoi ( jeszcze plonacy lub tylko wydobywajacy sie z niego dym)wrak np. SdKfz 231? Wiem, ze wymusza to koniecznosc stworzenia drugiego modelu, ale efekt byl by naprawde dobry. Imo :). Pzdr

Napisano

ja bym wkleil tego pancerniaka w jakies naturalne zdjecie... tez by bylo fajnie ktos juz tak na tym forum zrobil.... hmmm tylko nie pamietam kto.

Napisano

Wklejal chyba Pionier swojego Abramsa.

Ja mam tylko jedno zastrzezenie co do lusek po pociskach, strasznie sie swieca w odroznieniu od reszty modelu :)

Napisano

jol Kliment mama nie pozwala mi rozmawiac z obcymi gdy nie ma nikogo w domu ;)

a tak na serio to zaraz wychodze siem spikniem jutro albo w tygodniu. a masz jakas sprawe czy tak chcesz poklikac;)?

Napisano

Fajnie by bylo jakbys dodal jakies zadrapania a nie tylko plamy bo wyglada troche jak sprayem pomalowany. Takto zadnych zastrzezen ;)

Edit:

Wydech tez rzuca sie w oczy, strasznie odroznia sie od reszty.

Napisano

hm, elegancko, tylko ten zardzewialy tlumic nie pasuje to tego nowiutkiego lakiery i pociski sie tak troche swieca jakby byly ze... zlota...

Napisano

skow, chyba piszesz o pierwszym renderze, bo tam pociski rzeczywiście wyglądały jak ze złota, teraz jest lepiej, no i fakt, ten tłumik cholernie nie pasuje do reszty.

Słowa uznania za naprawde ładny model.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności