kliment woroszyłow Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Zdecydowałem się zamieścić jeden z moich modelików. MAx 5.0, brazil. jako nowy User licze na pobłażliwość:) oczekuje KONSTRUKTYWNEJ krytyki!:) aha...wiem, hamulec wylotowy z błędem...brak 2sides:)
Kulki Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 wyglada na to, ze fajnie wyglada... pokazalbys siatke? tak z ciekawosci pytam bo baaardzo mi sie podoba.
Pionier Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 mi sie podoba:) przyczepilbym sie moze troche do texturek - nie czuje ze to metal. Jest good, daj wiecej renderow jak mozesz. Aha, scenografie masz zamiar robic bo chyba szkoda modelu ;)? Pozdrawiam
kliment woroszyłow Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 rendery tu mam, sceny niestety nie bom w pracy nie w domu. podesle. mam własnie kłopot z efektem starej farby na metalu...eksperymentuje:) wogóle nie jestem zbyt biegły jeszcze w maxie.....
kliment woroszyłow Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 i moze taki jeszcze, tu jeszcze bez mapingu i próbnymi gąsieniczkami:)
kliment woroszyłow Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Pionier, co do scenografi....to szukam natchnienie...myslałem o tym ale brak mi dobrego pomysłu. ale zasadniczo tak...mam pomysł na komiks...ale to inna bajka...:)
spike Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 widze że mnie posłuchałeś bo założyłeś nowy topic hehe a modelik mi się podoba żdnych bugów nie widze tylko jeszcze siateczke pokaż pozdro
kliment woroszyłow Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 siatke podesle - słowo oficerskie!:)
Knysha Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Mi sie podoba. Fajny model, dobry modeling, texturki tez nawet, chociaz mozesz je poprawic. Moze umiescisz tego Mardera wsrod laki, na ktorej stoi ( jeszcze plonacy lub tylko wydobywajacy sie z niego dym)wrak np. SdKfz 231? Wiem, ze wymusza to koniecznosc stworzenia drugiego modelu, ale efekt byl by naprawde dobry. Imo :). Pzdr
Kulki Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 ja bym wkleil tego pancerniaka w jakies naturalne zdjecie... tez by bylo fajnie ktos juz tak na tym forum zrobil.... hmmm tylko nie pamietam kto.
Baton Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Wklejal chyba Pionier swojego Abramsa. Ja mam tylko jedno zastrzezenie co do lusek po pociskach, strasznie sie swieca w odroznieniu od reszty modelu :)
Kulki Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 efekt tez psuja te plamki na pancerzu! zabardzo je rozmazales i kojaza sie z grafika w grach gdy ci karta graficzna rozmazuje tekstury.
Pionier Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Wklejal chyba Pionier swojego Abramsa. Nie abramsa tylko Leoparda, woroszyłow czekam na podeslanie scenografi.
kliment woroszyłow Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Napisano 3 Grudzień 2004 kolejne rendery, poprawiłem te łuski:)
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Napisano 4 Grudzień 2004 Kulki, zajety teraz jestem..te zrobiłem wcześniej..podesle później:) cos taki niecierpliwy !:)
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Napisano 4 Grudzień 2004 tym czasem perspektywiczny widoczek jest w tigerze...:) moze pogadamy na gg kulki?
Kulki Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 jol Kliment mama nie pozwala mi rozmawiac z obcymi gdy nie ma nikogo w domu ;) a tak na serio to zaraz wychodze siem spikniem jutro albo w tygodniu. a masz jakas sprawe czy tak chcesz poklikac;)?
Falcrum Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 No zdaje sie, ze ktoś moze tu zagrozic pozycji Pioniera jesli chodzi o modele pojazdow wojskowych :D. Dobra robota Kliment...:) pozdr
Baton Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Fajnie by bylo jakbys dodal jakies zadrapania a nie tylko plamy bo wyglada troche jak sprayem pomalowany. Takto zadnych zastrzezen ;) Edit: Wydech tez rzuca sie w oczy, strasznie odroznia sie od reszty.
skow Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 hm, elegancko, tylko ten zardzewialy tlumic nie pasuje to tego nowiutkiego lakiery i pociski sie tak troche swieca jakby byly ze... zlota...
streaker Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 skow, chyba piszesz o pierwszym renderze, bo tam pociski rzeczywiście wyglądały jak ze złota, teraz jest lepiej, no i fakt, ten tłumik cholernie nie pasuje do reszty. Słowa uznania za naprawde ładny model.
Rekomendowane odpowiedzi