Napisano 10 Grudzień 200420 l Pozdrawiam ponownie! Ktoś mi zarzucił ze wprowadzam krzyzackie akcenty więc tym razem sowiecki BT-5, tzw. czołg szybki. Ale żeby nie było za dobrze to zniszczony..oczywiście przez kogo? ....ja wiem. Kulki pewnie też. oczywiście to pierwsze koty za płoty więc brakuje jeszcze sporo detali...no i najwazniejsze.....sceneria....tak Pionier! bedzie do tego sceneria..to twoja zasługa! :D..a może razem ja zrobimy?
Napisano 10 Grudzień 200420 l no ladnie ladnie:) ja bym polozyl na plasko te kawalki gasienicy z przodu i z tylu, bo jakos nie wierze zeby przy odpadaniu tak sie ustawily;)
Napisano 10 Grudzień 200420 l no czesc:) Scenografie chyba bedziesz musial sam zrobic - mam Alienware na glowie a potem is2 wiec nie mam czasu. Jakby tego bylo malo nie wiem czy to 1 w ogole skoncze;). Ale... na razie jest ladnie wiec chyba dasz rade. Czekam na wiecej. Moze dalbys jakies fotki podobne do tego co chcesz zrobic?. Bedzie nam latwiej cos pisac:). Pozdrawiam i powodzenia Pionier.
Napisano 10 Grudzień 200420 l no narazie calkiem ladnie sie to zapowiada...mysle ze spora zesc efektu "zniszczenia" zalatwia teksturki..otoczenie obowiazkowe :D P.S. jak robiles lancuchy ??
Napisano 11 Grudzień 200420 l Autor Archangel...łańcuchy? rączkami robiłem....rozmieszczałem tez rączkami..ogniwo po ogniwie, liczyłeś na magiczne narzędzie?:)
Napisano 11 Grudzień 200420 l no dokladnie. skomasowany atak czogow roznorakich :) czolg bardzo elegancki, wyobrazam go sobie porzuconego po wojnie w jakis krzaczorach, taki pordzewialy i opuszczony... sniff... :P
Napisano 12 Grudzień 200420 l no wreszcie jakiś sowiecki tank! walnij go na niemieckiej autostradzie w długiej kolumnie bez gąsiennic ;) i będzie wszystko jasne ;))) [jeżeli ma tak napęd zdefasonowany z przodu to musi [!] być jakaś paszcza uderzenia w kadłubie]
Napisano 13 Grudzień 200420 l Autor Tak widze całą scenę dla tego biednego BT-5...to oczywiście pierwsza przymiarka... szkic zaledwie pomysłu, więc wiecie..może się zmienić, ale ciekawy jestem co wy na to?:) Pionier? Kulki? Maf..ty chyba tez pytałeś :)?
Napisano 13 Grudzień 200420 l ciekawe nawet bardzo ale zobaczymy jak ci pojdzie modeling i texturing:):)noi oczywiscie rendering;)
Napisano 13 Grudzień 200420 l Mi sie podoba. Imo ciezko bedzie to zrobic ale ... poczekam na rendery. Bede wspieral:). Pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 200420 l no zapowiada sie miodzio;] cholera, mialem hanomaga w 1/3 zrobionego i mi projekt sie kiedystam zgubil ;/
Napisano 26 Grudzień 200420 l Autor dawno mnie nie było ale w nagrode zrobiłem kolejny pojazd do scenki! :) BT-5 jakoś jeszcze męcze i mi nie idzie więc dla odmiany zrobiłem sobie to co na projekcie scenki widac w tle czyli sdkfz 251 ausf d z antena ramowa:)
Napisano 26 Grudzień 200420 l Autor i jeszcze jedno...mecze teren pokryty wysoka trawą..ale straaasznie długo sie renderuje..ma ktos jakiś pomysł jak to usprawnić?
Napisano 26 Grudzień 200420 l mysle ze skoro pojazd bedzie w tle to taka wersja wystarczy... no ew moznaby jeszcze texture lekko dopracowac;) Pozdrawiam
Napisano 28 Sierpień 200519 l Kliment powiedz no mi czemu nie wziales udzialu w bitwie ?? Maszyny bojowe to przeciez Twoja ulubiona kategoria .. jeszcze zeby bylo Niemieckie Maszyny Bojowe to juz wiecej nie moglbys wymagac.. :D jezeli chodzi o scenke.. to wiadomo.. modele bezbledne.. ciekawi mnie ta sceneria jak sie z nia uporasz.. :)
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor Pinki- Nie ma mnie w bitwie ze wzgledu na brak czasu. To ze temat dla mnie wymarzony to fakt. Tym bardziej szkoda ze nie moge :( Wiesz ze grozi ci tytuł górnika roku??:D
Napisano 29 Sierpień 200519 l Kliment: gornika ?? :D:D:D:D a to czemu ? :> ze wykopalem Twoj watek w WIP'ie ?? :P
Napisano 29 Sierpień 200519 l hehe, moze Pinki pracuje w kopalni odkrywkowej w Belchatowie. :D Przyznaj sie. ;) pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 200519 l hmm.. gornikiem z zawodu nie jestem.. choc przyznaje ze moge z okna ogladac jedna z najwiekszych kopalni w Polsce.. i najwieksza na swiecie elektrownie cieplna.. :D :P ps.. a tak wogole wracajac do pracki.. to kiedy moglbym sie spodziewac jakichs update'ow ?? ;)
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor Dobra...powiem to znowu ale ty jestes ostatni któremu odpowiadam na to pytanie, teraz nie renderuje a remontuje:) i póki nie skończe zadnych updatów ani pracek nie bedzie!:) i tak cud ze znajduje czas zeby zaglądac na forum.....Pozdrawiam.
Napisano 29 Sierpień 200519 l aaa... to respekt ;) nie wiedzialem o remoncie.. w takim razie bede czekal cierpliwie :D