Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość marcin_mocny
Napisano

fajnie co za wypas

już mnie przegoniłeś :)

Napisano

NO no :) Super :D Mnie też coś ciągnie żeby zrobić fiacika, ale tym razem oryginał jak twój :)Aha no i jak robisz oryginał to chyba twoje nadkole różni się chyba troszeczkę od oryginału i ten garb na masce chyba jest troszeczkę mniejszy (ale w porównaniu z moimi odchyłami co do fiata to twój to 100% oryginał) :) No z niecierpliwością czekam na więcej :D

Napisano

Skilo jesli komp ci to udzwignie to sie nie przejmuj wazne ze jest ladnie nikt przeciez nie bedzie ocenial finalnego modelu po siatce tylko po efekcie i wygladzie model wiec daruj sobie to odchudzanie siatki i dalej jedz z modelowaniem bo poki co wyglada bardzo ladnie.

Napisano

drzwi + usunalem troche poly tam z przodu,

Bubu: nie chce robic stricte oryginal modelu, bo wiem ze mi to nie wyjdzie, bardziej bawie sie i staram sie w koncu skonczyc jakis model

Predator: tez uwazam ze siatka moze byc dowolna chociaz lubie porzadek, poprawilem troche z przodu ale zbyt duzo to tam nie wrocilo :P

marcin_mocny: cwicz a bedziesz przeganiac wszystkich, jak narazie caly czas walczysz z problemami w swoim fiacie przy ktorych inni by sie poddali

Napisano

eeeee skilo czemu zmieniles "ksywke"??WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po co:D:D

narazie ladnie ale poczekamy na calosc:D:D

ps patrze ze jakis illy napisal tutaj post mowie o skilo pewnie dal update a tu taka niespodzianaka;);)

pozdro illy:D

Napisano

heheh, chcialem o tym wspomniec jak tylko mialem miec zmienione :)) ale wyprzedziles mnie, illy bardziej do mnie pasuje i takiej wlasnie ksywy uzywam na lokalnej scenie muzycznej itd, zreszta wszedzie istenieje jako illy :)

dzieki Adku :)

Napisano

No podoba mi się. Tylko ten kant na drzwiach powinien być chyba ostrzejszy ;) No będe czekał na cały model i może wtedy ja znów zaczne kredensa :D

Napisano

Ładny fiacik, może zbyt ładny :) nigdy nie widziałem prostej blachy w tym samochodzie :D

jeszcze sie nie urodziles po prostu hehehe

Napisano

Salvator: nie, ja pamietam tylko jak byl chernobyl i wszyscy musieli pic JOD, ludzie ja raptem 1984 rocznik jesten:D

: 3dsm v6 i polymodeling, renderer vray

Napisano

jakos te przednie nadkola niefiaciorskie :)

wogle musze powiedziec, ze ladny lakier. ciekawe...

powodzenia, fajnie by bylo, gdybys jednen z finalnych renderow zrobil w kolorze kosci sloniowej, eeeh ten czar wspomnien :)

Napisano

ja zwyklego lakieru nie umiem a co dopiero kosc sloniowa :P, pamietam jak rodzice mieli Fiata i ktos zachachyl drzwiami o garaz i pozniej malowalismy to waliem i mialo inny odcien wiec moze taka koncepcja

Napisano

no wlasnie sie zastanawiam nad ta klapa bo juz ja poprawilem do podzielenia hyhyhy jakos tak wyszlo, najwyzej ja pozniej zespawam (weld)

po drodze zastanawialem sie nad fiatem cabrio ;) i drzwi otwierane jak w RX-8 ;p

Napisano

rendera z klapa niedzielona wygral ....... tamtaradam ..... nielot007

i przy tym zostane, a tymczasem daj troszke bagaznika i ide spawac klape

Napisano

no klapa jest nie dzielona jupi;)dzieki illy

narazie jest bardzo fanie ja poczekam na wnetrze bo tu moze byc ciekawie:D:D(czytaj lekkie problemy (oby nie zycze szczescia))

pozdro

Napisano

No nareszcie :) Doczekałem się :D No to tak:

1 Światło będzie pojedyncze tak??

2 Hmm nie wiem co powiedzieć o tym dachu (ale jakoś dziwnie to wygląda) jest fiat cabrio gzieś w sieci to może popatrz jak tam jest zrobione(chyba że tam właśnie tak jest :).

No i światło z jednym kloszem mi się podoba.POzdro i owocnej pracy(częstrzych updat'ów;)

Napisano

No tak :) Ja jestem za tym aby twojego naszpikować wysokiej klasy sprzętem audio(dosłownie każde wolne miejsce w tapicerce i gzie tylko się da)Dach zrób taki jak na zdjątku i będzie ok.