illy Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Audi TT za bardzo juz muli we viewportach wiec dla odprezenia kanciak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 fajnie co za wypas już mnie przegoniłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 eeee fiata;) ale czy z tylu nie jest troche za gesto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 jest gesto ale nie wiem co na to poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 NO no :) Super :D Mnie też coś ciągnie żeby zrobić fiacika, ale tym razem oryginał jak twój :)Aha no i jak robisz oryginał to chyba twoje nadkole różni się chyba troszeczkę od oryginału i ten garb na masce chyba jest troszeczkę mniejszy (ale w porównaniu z moimi odchyłami co do fiata to twój to 100% oryginał) :) No z niecierpliwością czekam na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Skilo jesli komp ci to udzwignie to sie nie przejmuj wazne ze jest ladnie nikt przeciez nie bedzie ocenial finalnego modelu po siatce tylko po efekcie i wygladzie model wiec daruj sobie to odchudzanie siatki i dalej jedz z modelowaniem bo poki co wyglada bardzo ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 drzwi + usunalem troche poly tam z przodu, Bubu: nie chce robic stricte oryginal modelu, bo wiem ze mi to nie wyjdzie, bardziej bawie sie i staram sie w koncu skonczyc jakis model Predator: tez uwazam ze siatka moze byc dowolna chociaz lubie porzadek, poprawilem troche z przodu ale zbyt duzo to tam nie wrocilo :P marcin_mocny: cwicz a bedziesz przeganiac wszystkich, jak narazie caly czas walczysz z problemami w swoim fiacie przy ktorych inni by sie poddali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 eeeee skilo czemu zmieniles "ksywke"??WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po co:D:D narazie ladnie ale poczekamy na calosc:D:D ps patrze ze jakis illy napisal tutaj post mowie o skilo pewnie dal update a tu taka niespodzianaka;);) pozdro illy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 heheh, chcialem o tym wspomniec jak tylko mialem miec zmienione :)) ale wyprzedziles mnie, illy bardziej do mnie pasuje i takiej wlasnie ksywy uzywam na lokalnej scenie muzycznej itd, zreszta wszedzie istenieje jako illy :) dzieki Adku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 heh no to illy jest narazie swietnie:) mnie sie podoba powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 No podoba mi się. Tylko ten kant na drzwiach powinien być chyba ostrzejszy ;) No będe czekał na cały model i może wtedy ja znów zaczne kredensa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 i tak będę na Ciebie mówił Skilo ;] Ładny fiacik, może zbyt ładny :) nigdy nie widziałem prostej blachy w tym samochodzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 Ładny fiacik, może zbyt ładny :) nigdy nie widziałem prostej blachy w tym samochodzie :D jeszcze sie nie urodziles po prostu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<LM!> Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 ładne, ładne, piekna siateczka. Czym robisz? 3d max'em?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 skilo, Ty to może pamiętasz pierwszego Forda który zszedł z linii ;] koniec OT . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 Salvator: nie, ja pamietam tylko jak byl chernobyl i wszyscy musieli pic JOD, ludzie ja raptem 1984 rocznik jesten:D : 3dsm v6 i polymodeling, renderer vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 No narazie ladnie ... Skilo ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 nie wiem czy to jeszcze fiata przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 jakos te przednie nadkola niefiaciorskie :) wogle musze powiedziec, ze ladny lakier. ciekawe... powodzenia, fajnie by bylo, gdybys jednen z finalnych renderow zrobil w kolorze kosci sloniowej, eeeh ten czar wspomnien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 ja zwyklego lakieru nie umiem a co dopiero kosc sloniowa :P, pamietam jak rodzice mieli Fiata i ktos zachachyl drzwiami o garaz i pozniej malowalismy to waliem i mialo inny odcien wiec moze taka koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 mala zabawa, bo co mozna madrego zrobic w niedziele: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 niezle niezle, jeszcze jakies wzmacniacze po bokach by sie przydaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Klape zostawiasz dzieloną?? Hmm no tyo może zrób kredensa z superwypasionym car audio??A tak wogóle to wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 no wlasnie sie zastanawiam nad ta klapa bo juz ja poprawilem do podzielenia hyhyhy jakos tak wyszlo, najwyzej ja pozniej zespawam (weld) po drodze zastanawialem sie nad fiatem cabrio ;) i drzwi otwierane jak w RX-8 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Jestem w 100% za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 zobaczymy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 zostaw dzielona klape i na kazdej czesci daj duze LCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 mi sie wogole nie podoba pomysl z dzielona klapa :) ale to twoj model wiec bede i tak tu zagladal nawet jak bedzie dzielona klapa:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 to wybierzcie kompromis, dzielona -> nie dzielona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 uptadeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 bardzo fajnie to wyglada ja jestem za niedzielona ale wiekszosc zdecyduje:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 rendera z klapa niedzielona wygral ....... tamtaradam ..... nielot007 i przy tym zostane, a tymczasem daj troszke bagaznika i ide spawac klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 dwa pomaranczowe omni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 HDRI map locked, not loading - pod fałrejem łaj?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Ogólnie super tylko nie podobają mi się te dwa głośniki na tych "klockach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 no klapa jest nie dzielona jupi;)dzieki illy narazie jest bardzo fanie ja poczekam na wnetrze bo tu moze byc ciekawie:D:D(czytaj lekkie problemy (oby nie zycze szczescia)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 przemianowanie na kabrjo, drzwi zniknely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 west coast felga do fiata??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 czemu nikt nie zrobi malucha?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 jak to nie: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8814 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=9100 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8163 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=6825 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2042 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=892 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 narazie jest spoko chociaz ta felga do dupy niepodobna:) mam zastrzezenia do glosnika:) brakuje gumy wogol niego ps:heheh moj maluszek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 guma bedzie dzisiaj poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 Bedzie jakiś update?? Bo cały czas czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 no pewnie ze bedzie (mimo ze dlugo po prozbie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 wersja beta dachu (tym kierunkiem czy inaczej isc?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 No nareszcie :) Doczekałem się :D No to tak: 1 Światło będzie pojedyncze tak?? 2 Hmm nie wiem co powiedzieć o tym dachu (ale jakoś dziwnie to wygląda) jest fiat cabrio gzieś w sieci to może popatrz jak tam jest zrobione(chyba że tam właśnie tak jest :). No i światło z jednym kloszem mi się podoba.POzdro i owocnej pracy(częstrzych updat'ów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 oryginalny jest krotszy, ale tez nie ma audio itd :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 No tak :) Ja jestem za tym aby twojego naszpikować wysokiej klasy sprzętem audio(dosłownie każde wolne miejsce w tapicerce i gzie tylko się da)Dach zrób taki jak na zdjątku i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2004 WESOLYCH SWIAT (wariacja na temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Wariacja na temat?? Ech ja tu czekam z niecerpliwością a tu nic :( Szybko prosiłbym jakis postep w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi